Jos naarmut on oikeasti

LINKKI

kopone
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.05.2009
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 54

Jos naarmut on oikeasti korjattu niin kyllä se kolme päivää menee helposti kun auton naarmut paikataan.

Mutta itse vastasit omaan kysymykseesi heti alussa.

Vuokrasin viikoksi Fiat Grande Punton brittiläisestä autonvuokrausfirmasta. Vakuutukseen ei kuulunut autolle aiheutetut naarmut. Auton noudon yhteydessä auton naarmut käytiin läpi ja naarmut merkittiin sopimukseen. Naarmuja oli paljon. Vuokra-ajan päätyttyä luovutin auton takaisin, ja heidän mukaan autoon oli syntynyt kaksi naarmua lisää (pelti ei rutussa eikä mitään painaumia). Kyseiset naarmut olivat erittäin huomaamattomia. En ole varma oliko naarmut jo autoa vuokrattaessa. En ollut ainakaan tietoisesti aiheuttanut mitään vahinkoa autolle.

Et varmasti itse tietoisesti aiheuttanut mitään vahinkoa autollesi mutta täällähän ihmiset tykkää narmuttaa autoja jostain syystä.

Tuossa nyt kävi vaan semmoinen huono säkä sulla, ehkä ne huomas että olit naarmuja merkates hieman ”uninen”/muissa maailmoissa joten jättivät kaksi kolme naarmua merkkaamatta. Jonka jälkeen sinä allekirjoitit sopimuksen.

En nyt tuon tapauksen takia sanoisi tätä huonoksi kokemukseksi vaan erittäin hyväksi tätä firmaa kohtaan jos sinä sait kerta olla mukana merkkaamas noita naarmuja kun vuokrasit auton.
Koska olen kuullut firmoista joissa auto noudetaan pihalta ja jälkeenpäin tulee lasku siitä että on tullut naarmuja. ”Siinähän oli naarmuja ennestään” ”joo mutta ei sitä naarmua”