Joopa joo…

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Sorry, mutta mä alan olla ilta äreä… Varsinkin juuri oksennettuani jälleen, enkä ole vielä päässyt edes pikkujouluihin, saati sen jälkeiseen olotilaan…

Kuulepas nyt Tuomo! Sä olet ihan itse ollut sen pahuksen soppapöydän äärellä hyväksymässä hiljaa sen, että pikkujoulut järjestetään – tosin en havainnut sun käden kahtena keskiviikkona kertaakaan nousevan kun asiasta puhuttiin, enkä siten älynnyt sun haluavan järjestää juhlat ihan itse.

Tuomo on tunnetulla kärsivällisyydellään toki ollut meitä kaikkia aina muissakin asioissa opastamassa, milloin missäkin ja elävimpänä minulle on jäänyt mieleen se, kun gimmat stadissa olisivat halunneet järjestää läksiäiset hänelle rannikolle – mitä teki Tuomo… No ei ollut huomannut koko juttua…

Näissäkin karkeloissa kun on kuitenkin aika oleellista yleensä se – että edes joku tekee! Samoin oli kevään rantapartyjen aikaan! Kiinnostunut toki olet aina, mutta missä tekeminen! Kyllä näitä saa järjestää kuka haluaa, mutta töitäkin pitäisi tehdä silkan valmiin työn arvostelun sijasta!

Tällä meiningillä ei tosin taida olla pelkoa siitä, että enää 20 innokasta mukaan haluajaa kokoon saadaan näihin bileisiin, joten mahtavat mahdollisuudet seuraavaa järjestelyä varten on luotu! Miten olisi uuden vuoden kinkerit, missäs pidetään, mitä maksaa ja kuka järjestää? Kenttä on avoin! 8)

Saatoin olla nyt pirun ilkeä, enkä itsekään suinkaan kuvittele olevani täydellinen, mutta jotain rajaa nyt sentään – por favor!