Joo minä minä minä!! Ite oon

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Kaveri hakusessa! Joo minä minä minä!! Ite oon

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Arsenal
Arsenal Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.06.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

Joo minä minä minä!!
Ite oon kaksykkönen kouluni käyny nuori mies ja haluiaisin ja myös aion lähteä lämpöseen ens syksynä.
Työsoppari päättyy 2/9 ja heti silloi olen valmis muuttamaan. Oma työni tulee painottumaan 95% koneelle ja loput 5 ihan oikeesti telkun kattomiseen(totta on) niin olisi tosi kiva asua kämppisten kanssa niin ei erakoituisi ja ohan se mulle tosi paljo parempi asuu jonku kanssa jo iha senki takii etten osaa espanjaa ja enkkukaan mikään maaailman paras(meinaan y mm puhelinliittymän avaamista). Noi postit tossa ylhäällä vaikutti tosi asiallisilta ja muutetaan vaikk kolmistaan ja lähetään tonne etelään vaikka syyskuussa ilman asuntoa kyllä me kolmio terassilla saadaan varmasti (halvalla), ei vaa ite jotenki yksin uskaltais lähtee ramboilee:D
Nii tosta kohteesta vielä että kävisikö kanaria mitenkään?? Olet itsekin ollut pdlCruzissa niin eikös se olekin fantastinen paikka. Tuolla mantereella kun on nii pirkuleen kylmä.
Ja juuri siksi tämä threadi vaikutti loistavalta kun kukaan ei mene opiskelemaan niin itelläkin on jotku mahikset saada kämppis..

joo mailia teemu_vesanen@hotmail.com ite vähä huono nois mut laittakaa joku jos ootte lä’hös varsinki kanarialle mä on iha messis jakaan asumiskulut..