Joo, eihän nyt …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat P U L I N A B O X I 99 Joo, eihän nyt …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Joo, eihän nyt Suoratukan tai kenenkään muun tarvitse semmoisesta itseensä ottaa, jos minäkin olen hiljaksiin ollut ja kontaktoin täällä enää harvoin muutoinkaan. Elämä jatkuu ja edelleen oleskelevat luovat ne olosuhteet joissa joko viihdytään mukana tai sitten ei.

Toivoin taannoin Ivankan avaavan seuraavan eli satasen, mutta hän sitten vyörytti vastuun minulle. Odotettavissa ei silti ole kovinkaan kummoista, joten älkääpä täriskö jännityksestä.

Suljen sataseen. Avatkoon sen jälkeen joku seuraavia ketjuja edelleen niillä nimillä kuin haluaa.

Vaan kyllä mun mielestäni tämmöiselle ajatusten jauhatuskanavalle on jatkuva tarve, joskin olen samaa mieltä myös siitä, että tyhjät höpötykset voisi kukin hoitaa kylpyhuoneessaan oman peilikuvansa kanssa. Vai uskotteko todella Espanjan sivustoa lukemaan tulevia vilpittömästi kiinnostavan sen, mihin aikaan ja millä jalalla suomalaisesta vuoteestanne nousette ja onko suoli toiminut normaalisti?

Ensimmäiseksi avaamani versio oli muuten nimeltään RUPATTELUKLUBI joka mielestäni kuvasi paremmin sisällön tavoitetta – vapaata rupattelua ihmisten kesken eikä pelkästään itsekästä pulinaa, jonka jotkut uudemmat mukaantulijat ovat täällä jossakin välissä julistaneet peräti sääntöjen (?) mukaisesti sallituksi.

Mutta todellakin, vapaan foorumin tulee olla avoin kaikille yhtä hyvin tulla kuin mennä. Ja niin on hyvä.

Joten minäkin menen tästä taas … 🙂