Joo, ei ollut painovirhe vaan suora vale

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Huomenta Suomi! Joo, ei ollut painovirhe vaan suora vale

LINKKI

Espanjankulkija
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.09.2010
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 77

Mikäli itse olet sisälukutaitoinen, tiedät kyllä, että puhuin avajaisista. Se nimittäin lukee vastauksessani. Ja jos katsot päiväystä, milloin kommenttini on lisätty, huomaat, että kyseistä ohjelmaa ei Centro Finlandiasta oltu tuolloin vielä esitetty. Ja sorry, ohjelmaa katsomassa ei ollut sataa ihmistä.

Ja toistan: itse paikalla olleena voin kertoa sinulle, että Uusi Fuengirola-lehden (vai oliko se nimi nyt Fuengirola.fi?) kirjoitus yli tuhannesta samanaikaisesta paikallaolijasta on pötyä ja herätti rannikolla erittäin paljon hilpeyttä. Se tarkoittaisi viittä Boeing 757-koneellista ihmisiä. Tuota varten ei olisi edes tarvinnut olla paikalla, pelkkä kuvien tarkkailu olisi riittänyt. Toki te voitte kirjoittaa lehteenne mitä vaan, mutta älkää hetkeäkään kuvitelko, että kaikki niellään purematta. Varsinkaan päätoimittajan 30 euron sakon selitysten jälkeen. Anna mun kaikki kestää! Pidättekö te todella lukijoitanne aivan ääliöinä?

Mutta – haluan olla armollinen. Ehkä UF tarkoitti, että Centron ympärillä oli tuhat ihmistä. Jos rajataan esimerkiksi kilometrin säde, niin voihan olla tottakin….