joo

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mä kirjoittelen tänne omaksi huvikseni (huvinsa kullakin) ja vastailen kysymyksiin jos siltä tuntuu. Usein mä osaan antaa ihan oikeata tietoa. MUTTA MÄ EN TEE TÄTÄ PALKKIOTA VASTAAN joten mulla on mielestäni vapaus kirjoittaa niinkuin mä itse haluan.
Yritysten nimissä tai taloudellisten etujen takia tänne kirjoittavien täytyy tietenkin lipaista mahdollisia asiakkaita ja se rajoittaa ilmaisuvapautta.
Ja jokaisellahan on vapaus kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta. Sehän ei ole esimerkiksi mun vika jos aloitus ei kiinnosta ketään , eikä jatkokeskustelua synny.
Muuten ihan kiva ja helppo tapa tsekata yleisön kiinnostusta on katsoa kunkin ketjun lukijamäärä joka näkyy ekan viestin yhteydessä.
Joissain ketjuissa on tuhansia lukukertoja ja runsas osanotto keskusteluun ja joihinkin ei riitä lukijoita eikä tule yhtään vastausta.
Jokainen voi halutessaan ja osatessaan aloittaa mielenkiintoisen keskustelun ja vieläpä keskustelun edetessä johdatella , etten sanoisi manipuloida, sitä haluamaansa suuntaan.
Ja sitten kun kiinnostus lopahtaa, tai aihe on kaluttu loppuun tai keskustelu muuttuu asiattomaksi voi siirtyä kohti uusia haasteita.
Kojolta ja Devspainilta tuli mun mielestä hyvinkin asialliset kommentit joihin mä voin hyvin yhtyä.