Joko varoittelet liikaa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Olikohan ”rosmo” ? Joko varoittelet liikaa?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Noiden ohjeiden mukaan ei pitäisi myöskään pysäyttää autoa tai mopoa liikenteessä, jos poliisiksi pukeutunut tuntematon henkilö semmoiseen opastaa. Onko Odysseus todella kuullut, että valepoliisit olisivat tunkeutuneet jonnekin? Ja mitä tuo sitten tarkoitti, että jos poliisilla ei ole avaimia jonnekin, niin sitten se on huijari?

Noita kaasulaitteiden tarkastuksia tekevät muuten yksityiset yritykset/yrittäjät, joista joillakin saattaa olla sopimus jonkun kanssa, toiset puolestaan kiertelevät tarjoamassa tarkastuksia ja tekevät semmoisen, jos haluat.

Myös jehovan todistajat, erilaiset tarjousmyyjät sun muut kiertelevät taloissa ainakin siellä, missä oma kotini sijaitsee. Rosvoja on tietysti aina syytä varoa, mutta ei nyt sentään ihan hermoheikoksi kannata ryhtyä.

Mitä taas tulee kaasulaitteiden kuntoon, ei vuokralaisen mielestäni tarvitse niiden kunnosta ja tarkastuksista maksaa mitään. Normaalin järjen mukaan semmoiset kuuluvat vuokralleantajan vastuulle. Eri juttu sitten, jos omaa huolimattomuuttasi tai muutoin rikot vekottimet, sen tietenkin maksat.

Leppoisaa elämää Espanjaan … yhtä vaarallista kuin kotoisessa Suomessa.

P.S. Jos soitat Odysseuksen ohjeen mukaisesti oikealle poliisille (toivottavasti et oikeasti vahingossa väärään numeroon), niin muista puhua espanjaa. Samoin sille väärälle valepoliisille, jota uhkailet oikealla lakimiehellä.