Jokaiselle jotakin

LINKKI

Vinatero
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2008
Kirjoituksia: 17
Vastauksia: 154

Oletko tulossa Torreviejaan ensimmäistä kertaa? Jos olet, niin suosittelen omakohtaista makuseikkailua. Tee ensin tutustumislenkki tutkaillen ravintoloiden ruokalistoja ja miljöitä. Torreviejassa on onneksi varsin vähän lihapulla-muusi paikkoja. Lähde ensimmäiselle rundille vaikka ranta paseoa pitkin Hombre del Mar -patsaalta kohden La Mataa vaikka parin kilometrin verran. Tee pistoja sivukaduille vähän varjoisille kujille ja voit löytää mieluisia yllätyksiä. Rannan tuntumassa hinnat ovat tietysti erilaisia kuin vähän kauempana, mutta yleensä ravintolat ovat toimineet kauan ja ovat kohtuullisen hyvätasoisia. Aivan erityinen kokemus oli vuosia sitten eräs vege ravintola suihkulähde aukion lähellä. Vaikka emme ole vege ihmisiä, ruoka oli aivan taivaallista. Miten kasviksista saadaan aikaan niin maittavaa!!

Minusta on erittäin vaikea antaa ravintolasuosituksia, koska tietysti makuja on vaikka kuinka erilaisia ja kullakin ravintolalla on se ”jokin”, jolla se pyrkii erottautumaan muista. Nykyisin valmistamme pääasiassa ruokamme itse ja ulkona käymme syömässä silloin tällöin eri paikoissa, useinmiten ystäviemme kanssa. Toki vakipaikkoja on, mutta ne ovat tuiki tavallisia ja edullisia, mutta kuitenkin toisistaan hieman poikkeavia, kuten meidän lähellä Cabo Roig:issa olevat ravintolat, kiinalainen Jambo, italialainen Mamma Mia, vieressämme oleva englantilainen Marinasol, espanjalainen Aguamarina, bulgaarialinen Bistro, jne.

Aitoja espanjalaisia ravintoloita toki löytyy, mutta parhaimmat niistä löydät sisämaasta espanjalaisista kylistä. Voin suositella esim. ”Venta VinoP” -ravintolaa Pinoso-Jumilla tien varrella! Jaa että missä?? No Sierra del Carchen ja Finca la Molinetan lähellä tietty!!