Jokaiselle jotakin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Frank
Frank Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255
rmkven48 kirjoitti:

En pysty näkemään mihin tarvitsisin mitään suomalaisen tuottamaa palvelua rannikolla ja aion pysyä niistä kaukana saamani neuvon mukaisesti. Neuvo oli; älä käytä suomalaisia liikkeitä jos aiot päästä halvemmalla.

Noni! Nyt keskustelu sai järkeviä ja perusteltuja syvällisempiä piireitä!

Itsekin joskus ajattelin, että ulkomailla ollessani en halua olla tekemisissä suomalaisten kanssa. Tosin en kyllä halua Suomessakaan olla tekemisissä kenen tahansa kanssa. Siksi olenkin tyytyväinen Centron korkeaan profiiliin ja sen tuottamiin helppoihin ja hyviin palveluihin. Maksan parturista tai oluesta mielelläni tuplahinnan verrattuna sivukatujen antiin, jos sen saa hyvin palveltuna ja suomalaisella laadulla. Haluan nauttia elämästä enkä elää sitä mahdollisimman halvalla.

Ajattelin joskus myös siinä samoin kuin sinä, että miksi Suomi pitäisi siirtää Espanjaan. Myöhemmin keksin sen. Espanjassa on lämminta ja siellä on paljon muitenkin etuja. Se ei kuitenkaan tarkoita, että haluan olla espanjalainen ja unohtaa Suomen. Ravintolassa on ensihuuman jälkeen paljon mukavampi jutella suomalaisen kuin espanjalaisen kanssa. Ehkäpä sinä osaat sujuvaa espanjaa. Minä vasta opettelen. Eikä se ole ainoa syy. Kultuuristaan ja elämästään ei pääse eroon ja mielestäni Suomi on aivan loistava maa, mutta kesä puuttuu kun aina on vaan pimeetä, kylmää, märkää.

Palvelun tuottaja päättää millainen kokonaisuudesta tulee. Jos kaikki kelpaa niin asiakkaiksi tulevat ne, joille kelpaa kaikki. Tämä näkyy ulos asti muutamista suomikaupoista ja -baareista. Toivonkin, että Centro pitää profiilinsa kaikessa riittävän korkeana, ettei siitä tule turistikeskus, vaan paikka joka kelpaa sinullekin. Kun menestyviä yrittäjiä on paljon kokonaisuus onnistuu ja kaikki tukevat kaikkia. Sellaista nimittäin tosiaan tarvitaan. Ei ehkä kaikille, mutta osalle suomalaisista.

ps, kirjoitteletko muuten paljon espanjalaisilla foorumeilla vai ainoastaan suomalaisilla?