Johtuisiko tämä siitä,

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
pirpu kirjoitti:

ja suomiseurat polkee ilmaisella työvoimalla yrittäjiä kumoon minkä ennättää.suomiseuran kai pitäis tukea suomalaisia yrittäjiä eikä kampittaa,vai lienenkö ymmärtänyt asian ihan väärin..

että aluksi ne olivat harrastepohjalla toimivia yhdistyksiä ilmaisine palveluineen. No nyt on harrastehalut hiipuneet jostain syystä, mutta toisaalta halutaan seuran toimivan. Ja tässä tuleekin sitten ristiriita kun jäsenet ovat tottuneet likipitäen ilmaiseen tai maksuttomaan palveluun. Mistä rahat? Ei oikein mistään ja tässä tapauksessa on käytettävä ilmaista työvoimaa. Tai sitten halu tehdä ”vapapehtoistyötä” yleishyödyllisessä konklavissa on kova – ja sitä ei kai kukaan halua kieltää?

Tämä on lähellä sitä paljon puhuttua ”kolmatta sektoria” joka kaikennäköisten tarja halosten mielestä on hyvä juttu ja sitä pitää lisätä, jotta ihmisillä olisi puuhastelua päivittäin ja eivät ratkea pahoille teille sosiaaliverkon kovempaan syleilyyn. Tai sitten yrittäjien on vain todettava, että siellä ei kannata yrittää missä myös ”kolmas sektori” voi toimia. Pahintahan kuviossa on (yrittäjän kannalta) jos valtio vielä tukee tätä toimintaa ja toisaalta asia on ok (lopputuleman saajan ja sen tuottajan kannalta) kun ajattelee positiivisia puolia.

Mutta kai nämä ”suomiseurat” myös tukevat yrittäjiä? Esimerkiksi luomalla kanavan loppuasiakkaan ja yrittäjän välille? Mutta nämä yrittäjät eivät siis toimi samalla toimialalla ”suomiseuran” kanssa vaan hyödyntävät seuran toimintaa omassa toiminnassaan.

Eli olisin oikeastaan halunnut kuulla piprulta miten mielestäsi ”suomiseurat” kampittavat yrittäjiä?