Johtajassa moitittavaa?

LINKKI

Petriman
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.03.2012
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 128
Merituuli5 kirjoitti:

Viestissä esitetyt syytökset ovat täyttä valetta. Viestin sisältö on herjaus, kunnian loukkaus, viestin lähettäjä joutuu vielä vastaamaan puheiden levittämisestä. Perätön ilmianto ja väärä vala oikeudessa, niin rangaistus on kova. Toivottavasti näille kiusaajille tulee vielä rangaistus, jos ei oikeudessa niin elämässä ja ne ovatkin niitä pahimpia rangaistuksia. Nyky nuoret kuin eivät tiedä, että töissä tehdään töitä ja se on kiusaamista kun vaaditaan tekemään töitä ja noudattamaan ohjeita. Tiedän, että johtaja on aina hoitanut hyvin työnsä. Johtajassa ei ole mitään moitittavaa.

Johtajassa ei ole mitään moitittavaa! Noin puhuttiin ennen vanhaan Neuvostoliitossa 🙂
Jos ”Merituuli” viittaat minun kirjoitukseen, niin mikä osuus on valetta? Oliko Trafin mielipidettä kysytty? Pätemätön? Espanjan kieltä osaamaton? Eikö ammattiliitto haastanut firmaa käräjille johtajan tekemistä työsopimuksista? Eikö johtaja ole oikeudessa syytettynä alaisen pahoinpitelystä?

Loppukevennys: Ai niin, unohtui vielä se, että Trafin asiakkuudesta vastaava johtaja (jossa ei ole mitään moitittavaa) ajelee Espanjassa moottoripyörällä, vaikka omistaa vain B-kortin 🙂