Johdatusta

LINKKI

samujose
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 25

Olen oppinut erilaisilta foorumeilta että urheilu (varsinkin jalkapallo!), politiikka ja uskonto ovat ne vaarallisimmat keskustelunaiheet, mutta nappaan silti kiinni tähän…

Taiju kirjoitti:

Minä olen uskonut elämäni Taivaan Jumalalle ja uskon Hänen johdattavan minun elämääni kaikessa.

Sinä kutsut sitä Jumalaksi, toinen Allahiksi, kolmas Universumiksi… Yhteistä meille kaikille on se, että uskomme kaiken takana olevan Suunnitelma ja joku joka johdattaa. Jo kansakoulun kolmannella luokalla jouduin nurkkaan seisomaan kun uskontotunnilla tiedustelin eivätkö kaikki Hyvät Ihmiset – uskonnosta riippumatta – pääse taivaaseen ja jos ei, niin miksi ei. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin uskon edelleenkin ihmisten hyvyyteen, oli uskonto mikä tahansa. Tuttavissani on ihmisiä monista maista, roduista ja uskontokunnista. Hyvät Ihmiset ovat hyviä, onnekseni olen saanut tutustua moniin, ja Pahat Ihmiset ovat pahoja.

Taiju kirjoitti:

Olen sairaanhoitaja, mutta työskentely espanjalaisessa sairaalassa on epärealistinen ajatus, palkka ja kielitaito pysäyttävät haaveet heti alkumetreille.

Uskon voimakkaasti, että tulen Espanjaan jossain muussa tehtävässä. Olen saanut Espanjan niin sydämelleni. Tapasin Costa Blancalla seurakunnassamme ihania hengenheimolaisia ja niissäkin kohtaamisissa tuntui kuin olisimme tunteneet jo kauan toisemme.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että työskentely espanjalaisessa sairaalassa, vaikka koulutuksesi siihen sopisikin, ei välttämättä ole se Sinulle sopiva juttu. Voi hyvinkin olla että löydät paikkasi jossain muussa ammatissa, jossa sairaanhoitajan taustasta on hyötyä. Minulle välittyy kirjoituksistasi kuva ihmisestä joka tulee kanssasisarten ja -veljien kanssa toimeen ja haluaa auttaa. Uskon että kaltaisellesi löytyy Se Oikea ammatti täältä Espanjan auringosta eikä se ole sairaalassa.

Taiju kirjoitti:

Minun mottoni onkin ”Levosta käsin”, mikä ei suinkaan tarkoita flegmaattisuutta.:)

: D