Johan Toki sentään !

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 34 Johan Toki sentään !

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mille
mille Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Voinpa tänne joskus toistekin ehkä tuon avaratteni kuulumisia laittaa. Tosin tämän päivän esityksen jälkeen se olisi oikeastaan omistajan asia, ei kuulu mulle. Vertaa esim. jääkiekko: ”Suomi hävisi”, mutta ”me voitettiin”. No eipä tässä nyt itkuun ole aihetta, viimeksi kun voitti, silloin Lupita herautti pienet itkut liikutuksesta.

Kunhan Aapelin valmentaja toipuu järkytyksestään, soitan hänelle ja taas naurattaa. Siis minua. Vielä en raaski kiusata häntä. Tiedän, että kaikkia muita selityksiä tulee muttei arveluja siitä josko muut olisivat vain yksinkertaisesti olleet tänään parempia. Tämä vain osoittaa valmentajan sitoutumisen työhönsä, siten ihan positiivista.

Mitä tulee hevosen lihasta valmistettuihin tuotteisiin, niin maukkaita ovat. Tosin melko vaikeasti saatavilla. Suomessa ainakin Porin kauppahallissa on lihamyymälä, jossa myydään tuoretta hevosen lihaa. Hevosen liha on ainakin Suomessa niin vähän arvostettua, että myymällä hevosen teuraaksi saa noin kuukauden valmennusmaksun ”takaisin” eli himpun yli tonnin.