Johan taas!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 17 Johan taas!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
johan kirjoitti:

Espoo vaikenee 8)

Se on mulla viimein nyt kotosalla tämä nettiyhteys, jotta ilmeisesti JT:n vaiennusta vastaa mun osaltani uudelleensyntyvä ääntely.

Kamalasti täällä on semmoista kirjoittelua, joita en viitsinyt toisten nurkissa näykkiä avoimiksi pitääkseni itseäni asioiden tasalla. Nyt on toisin, tai sirtten ei. Sinusta se on kiinni, jaksaako joku tekstejäsi lukea – och samma här.

Olen siis kaukomailla nyt ja kummastelen edelleen tämänkin maan eroja kotoiseen Suomeen, mutta myös Espanjaan. Monessa alan olla kallellaan tännepäin, mutta ah, kyllä Espanjakin on edelleen lemppari. Jostakin syystä vain kaipuu on vähäisempi. Vaan ottakaa toki huomioon silti, että pohjoiseen en halua palatra ollenkaan. Ellei sitten palasina viedä.

TV syöttää juuri sarjaohjelmaa, jota kehaisin prinsessalle. Upeasti tehty historiallinen juttu. Dubattu thaikieliseksi, joskin korvaukseksi on sitten präntätty alkukielinen teksti. Kiinaksi. Vaan tulee meille kaapelin kautta ymmärrettäviäkin ohjelmia. Ja DVD-levyt maksavat katukaupassa 100 bahtia (n. 2,20 euroa). Eivätkä ole niin surkeita kopioita kuin Espanjassa myytävät vaan jopa levyn etiketti on laillisen alkuperäisen näköinen. Koteloa vain ei ole, vaivaton toimitus muovitaskussa kansilehtineen.

Kelit ovat muuten kesäiset, kuten täällä aina. Kolme vuodenaikaa; kuuma, erittäin kuuma sekä kuuma ja kostea. Ei tartte ohuitakaan villapaitoja vaan se on shorts ja tee.

Terkut kullekin. Mitä kuuluu sinne?