Johan napsahti!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tinttura
Tinttura Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.02.2007
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 142

Voi kun kaikki välittäjät olisivat yhtä ahkeria kuin tällä palstalla ollaan

😉
Onhan se hyvä tietää, että ne sähköpostiosoitteet ovat vain silmänlumeeksi siellä netissä.
Ei kun tosissaan, jos joku luki aloittamani ”valituksen” huomasi varmaan, että siinä lähestyttiin välittäjää nimenomaan siinä mielessä, että tarkoistus on tulla ENNEN vuokrausta paikanpäälle katsomaan valitut kohteet ja tekemään sopimukset. Eli käytetään nyt sitten fyffeä!
Totta on sekin, että olen itse päivisin töissä ja en millään katso oikeutetuksi roikkua puhelimessa päivät pitkät soittelemassa välittäjille. Olen tottunut s-postin käyttäjä, kuuluu sekä työhön että omaan vapaa-aikaani, joten sen käyttämisessä koen säästäväni sekä omaa, että välittäjän aikaa. Kysymykset ”bittitaivaallle” ja sieltä tulevat vastaukset kunhan ehtivät. Odotusaikani on aika realistinen 2 – 4 päivää.
Toki voidaan lähteä leikkimään kuka on köyhä ja unelmoija sekä kykenemätön toteutamaan aikomuksiaan. Minun tehtäväni se ei ole. Laitan asiallisen tiedustelun, tiedän minne alueelle haluan, minkälaisen asunnon, minä päivän tule ja minkä mittaisen sopimuksen olen tekemässä ym. Välittäjä omassa suuressa viisaudessa arvioikoon onko asiakas hänelle arvokas vai ei.