Jess, kuvia on melkein sata,

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka Caminolle… Jess, kuvia on melkein sata,

LINKKI

ronkeli
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 809

Jess, kuvia on melkein sata, mutta en suinkaan tuhlaa orkin tilaa siten, että laittaisin kaikki näkyviin. Kunhan ennätän, valkkaan parhaimmat tai caminolle tyypillisimmät tänne.

Ja vielä yksi juttu, jonka haluaisin kertoa vaikka Ivankalle ihan vain meidän tyttöjen kesken.

Kerran seuraamme tuli jonkun kyläpahasen camino-lepopaikan rähjäisessä kahvilassa eräs saks. pitkämatkalaisvaeltaja. Hän kertoi sitten omistavansa suklaa- ja teepuodin, vaikka emme siinä vaiheessa jaksaneet kysellä keneltäkään yhtään mitään. Mutta koska tykkään sekä suklaasta että teestä, jatkoin aiheesta juttelua hänen kanssaan.

Miespolonen ilostui kiinnostuksestani niin paljon, että lähti perässämme taas caminoimaan. Ja hehkutti putiikkiaan. Sieltä saa jopa luomusuklaata. Luomuteetä ei muuten ole olemassakaan, hän kertoi, sillä aina jossain vaikka Himalajan kupeella on saasteita ilmassa, joten pienikin määrä pilaa koko teesatsin.

Niinpä.

Jo tunnin päästä tämä herra kosi minua! (Ei varmaan tosissaan, mutta silti selkäpiitäni karmi.) Naurahdin, että mieheni ja piltit eivät varmaan pidä ehdotuksesta, vaikka toisaalta suklaapuoti voisi olla hyvä valtti, hahaha.

Siis nyt kaikki vapaat naiset caminolle, sillä tuo herra ei varmaan ole ainoa, joka haluaa muutoksia elämäänsä. Tai jotain sellaista.

Santiagossa tarkistin ystävättäreni kanssa uteliaisuudesta tämän miehen kotisivun, ja hänellä tosiaan on kuin onkin söpö tee- ja suklaapuoti ja jopa 14 alaista siellä töissä. Ja Ivankahan voisi laittaa siihen vielä sen luxusparfyymiosaston!