Jep

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
maizki83 kirjoitti:

varmaankin juuri semmosta laajennettua matkavakuutusta. en oikein tiedä et mikä ois kannattavin ottaa. oon iha tumpelo näiss tämmösis asiois:D kai siihen samaan pitäsi ottaa myös kotivakuutus ja henkilövakuutus, jaa a:) täytyy käydä vähä kiertelemässä paikkoja.

joo siis töihin oon tulossa suomalaiseen firmaan. puhelinmyyntiin ja työsopimus tehdään kun saavutaan paikalle. kaikki samat edut on kuin työntekijöillä suomessakin.ja kun käytiin haastattelussa niin nainen sanoi että ainakin muutamaksi kuukaudeksi kannattaa ottaa vakuutus ennen kuin se ”työpaikan vakuutus” alkaa ja ku en oikee selkoo saanu että mikä juttu se on.. mutta kuitenkin aattelin et parempihan se on olla kunnon vakuutus matkassa, varsinkin ku oon tapaturma-altis persoona 😀 tais mennä vähä korvasta toiseen sen naisen kuuntelu.

koirani on podenko-mix 🙂 se on itse asias espajasta tuotu, yhtään ei osaa sanoo mitä kaikkia mahollisia rotuja siinä on:D joo, koira on tulossa mukaan mutta vasta perästä. aattelin että on eka mukavampi katsastaa paikat ja kaikki. ei tarvii koirankaan jäädä sitten heti yksin uuteen paikkaan. kämppä saatiin onneksi koiran kanssa 🙂 kuulemma nuo espanjalaiset on aika nihkeitä ottamaa elukoita asuntoihin.

Muutamaksi kuukaudeksi kuulostaa liioittelulta. Työsopparin leimaaminen kestää pari viikkoa-kuukauden. Sen aikaa pärjäät suomalaisella kortilla. Matkavakuutuksessa voi olla semmoinen ongelma, että se korvaa vain LOMAmatkalla -ei jos olet töissä! Tarkista ehdot!

Koiralle sen paras henkivakuutus, Scalibor-panta, heti kaulaan lentokentältä lähtien!