jees

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Abso kirjoitti:

Juridiikka ei näytä olevan tuttua. On olemassa erilaisia normeja: lakeja, asetuksia, maan tapa, kauppatapa, lain perustelut jne. Lain ei itse asiassa määrää yhtään mitään. Murhaakaan ei ole rikoslaissa kielletty, siitä vain luvataan rangaista.

On se juriikka kuitenkin tuttua yli 100 opintoviikon (vanhan systeemin viikkoja) edestä. Mites sulla? Montako? 🙂

Kaikenlisäksi oppialana meikällä kiinteistönmuodostusoikeus 🙂

Mikähän pointti sinulla on tuon viisastelun kanssa, että ”murha ei ole rikoslaissa kielletty”? Faktisesti ehkä noin, mutta kyllä rikoslain normipohja on esim VT:n 10 käskyssä ja siellä murha on yksiselitteisesti kielletty. (jos se nyt pitää vielä erikseen mielestäsi kieltää? Eiköhän toopekin tajua ilman eri kieltämistä, että teko on vallitsevan normipohjamme perusteella ns. kovasti moitittava kun siitä luvataan lähettää ”eliniäksi” vankilaankin…)

Ilmeisesti rikoslaki pitäisi kirjottaa uusiksi Abson tapaisia ihmisiä varten, jotka eivät käsitä olla murhaamatta koska laki ei sitä vartavasten kiellä 🙂

Abso kirjoitti:

Jos ns. utilityt eivät kuulu vuokraan, tapana on sopimuksen siirto vuokralaiselle.

Sopimuksessahan lukee selvästi kenelle sähkö ja vesi-utilityt kuuluvat tässä tapauksessa, joten tavoilla ei ole ainakana niissä kohdissa merkitystä. On sivuseikka kenen nimissä lasku on tullut. Toki yhtiö karhuaa saatavaansa siltä, jonka nimissä sopimus on ollut – ja hän voi sitten periä omia saataviaan oikealta taholta mikäli lasku ei tullut oikeaan osoitteeseen.

Abso kirjoitti:

Edelleen hópóhópó


Kumpikohan meistä on istunut oikeudessa useammassa kiinteistöön liittyvässä riitajutussa?

Suurella varmuudella minä.