Jazïk da Kíjeva dafjedjót

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Palvelu ? Jazïk da Kíjeva dafjedjót

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Angelina kirjoitti:

…Venäläisten töykeys johtuu taas geeniperimästä.

Hehhh..! Voisitko kertoa, missä kohdassa DNA-ketjua tämä geeni sijaitsee?
😉

Angelina kirjoitti:

Palvelualttius, kohteliaisuus, jonottamisen osaaminen, muiden huomioonottaminen, ystävällisyys jne. eivät millään tasolla kuulu venäläisten luonteeseen.

”Jólki pálki! Trúdna pafjéritj.” Tuota en ihan noin vain nielaise.
😛
Kieltämättä Neuvostoliiton kaaduttua oli esimerkiksi ravintoloissa ja kahviloissa tarjoilijoiden ensialkuun hieman mutkikasta oppia, että ruoka ja juomat ’tarjoillaan’, sen sijaan että ne vain ’jaetaan’ asiakkaille, kuten aiemmin.

Kohteliaisuuden ja ystävällisyyden puutteena nähdään helposti myös sellainen, että venäläinen ei tapaa olla amerikkalaistyylinen tyhjännauraja, jos ja kun nauruun ei ole erityistä syytä.

Mutta kunhan ystävystyy, niin kyllä se nauru sieltä irtoaa. Todellisuudessahan venäläinen itse on erittäin tunteellinen, joten hän varoo myös, ettei loukkaa toisen (etenkin ystävänsä) tunteita, jos ei sitten tee sitä aivan tahallaan.

Angelina kirjoitti:

Tämän tiedän siitä, että toinen puoli vanhempieni suvusta tulee itärajan takaa 🙂

Outo juttu tämäkin. Jos itärajan takaiset sukulaisesi eivät osaa jonottaa, niin sitten he ovat niin nuoria, että eivät ole kokeneet kommunismin aikaa ja korttelinmittaisia jonoja kauppoihin, tai sitten ovat ehkä kuuluneet kommunistisen puolueen eliittiin, joilla toki oli omat myymälät, joissa ei tarvinnut jonotta ja lapsillakin omat koulut.
8)