Jatkan vielä

LINKKI

Heikki-Sakari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 12

Kiitokset kaikille, jotka ovat asiasta vastanneet. Erityisesti kiitos Santiago tuosta linkistä. En osaa espanjan kieltä, joten leikkasin ja liimasin kääntäjään.

”Virkistyskalastuksessa merikalastus on kolme tilaa:

* Virkistyskalastusalue vene myönnetään lisenssi kehittäjien toiminnan vuodesta veneet sopii, ja on merkitty luetteloon virallisen alusrekisteriin.
* Vapaa-ajan kalastus veden alla: se myöntää luvan, jotka ovat suorittaneet 16 vuotta ja perusteltua, lääkärintodistus, joka täyttää tarvittavat fyysistä kuntoa, eikä mitään sairautta, joka estää sen normaalia käytäntöä.
* Kalastus ”Rall” (perinteistä kalastusta, jossa käytetään pyöreän verkon useita johdattaa kehä ja hoidettaisiin köysi sijaitsee keskellä): lisenssi myönnetään niille, jotka jo ovat lisenssiä ainakin uusittava. Todistus on tuettava jäsenyys veljeyden kalastajia.”

Nyt ei mielestäni mikään noista kolmesta: vene, sukelluskalastus tai verkkokalastus ole kuitenkaan rannalta kalastusta josta tämän ketjun aloitin. Jos joku kieltä osaava kääntäisi ja osoittaisi sellaisen kohdan, jossa puhutaan rannalta tapahtuvasta kalastuksesta. Kiitos etukäteen.