Järkikulta kateissa?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Selma
Selma Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583
Schooner101 kirjoitti:

Jotenkin tuo rankkureiden toiminta on perustellumman oloista kuin tämä koirankusetuspuuhastelijoiden puuhastelu.

Suomessa on varmaankin ihan tarpeeksi hylättyjä tai muuten ei toivottuja elukoita suomalaisten tarpeisiin, tuntuu hullulta tuo kulkupiskien ja kissojen pyydystely espanjassa ja toimitus etelän lämmöstä suomen räntäsateisiin.

Kulkuelukoista pääsee eroon jousimetsästyksellä kuten tällä hetkellä näyttävät tuolla Hesan suunnilla harventavan kanikantaa, kuin myös poistelevat portugalissakin kulkupiskipopulaatioita.

PS. Ei mielellään kasvoihin ;))

Olen aika paljon samoilla linjoilla Schoonerin kanssa. Helsingin Viikissä on löytöeläintalo, josta voi hakea lemmikin pikkurahalla. Meidän Picasso kissa maksoi 50€.

http://www.loytoelaintalo.fi/koirat.html

Niin siellä kuin täälläkin elukat, joita ei ole saatu sijoitettua, lopetetaan. Turha sulkea silmiään myös Suomenkaan käytännöltä. Ja ainakin kissoja Fuengirolassa riittää, ns. uusiutuva luonnonvara.

erre2 kirjoitti:

”lyon vetoa, että nimimerkki schooner101 ei ole koskaan tehnyt yhtakaan vapaaehtoista toimenpidetta, joka tahtaisi heikompien tai osattomien olon kohentamiseen. olivat sitten ihmisia tai elaimia. mutta onneksi meita on joka lahtoon. kommentti on ilmeisesti tahallaan aika provosoiva, ja toivottavasti asiasta syntyykin keskustelua.

onko schoonerin mielesta myos vanhat ihmiset riesa, josta kannattaisi paasta eroon, kun niista ei ole hyotya. enta vammaiset tai vaikkapa… no joo, provosoin puolesta”

Rakas erre 2! Etkö nyt mennyt hiukan liian pitkälle? Nykyihmiset inhimillistää ja samaistaa elukat liikaa ihmisiin. Elukka on elukka ja ihminen on ihminen. Menkääs joku kerta dementiakotiin katsomaan vanhuksia ja miettikää kumpi on tärkeämpää; ulkoiluttaa kapista sairasta kulkupiskiä narun päässä kuin viedä mummu tai pappa kävelylle ja katsomaan muita ihmisiä. Minulle valinta on aika selvä.