Jännittävää …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 34 Jännittävää …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Olen ryhtynyt selvittämään itselleni, mitä ravimaailmassa tänään tapahtuu. Millen yllyttämänä rekisteröidyin fintoton sivuille ja avasin Mikkelin ravien tämänpäiväisen lähdön nro 9. Numerolla 1 juoksee hevonen nimeltään Millstone’s Able (Myllynkiven Kykenevä) jota Mille kutsuu Aapeliksi. Voittajakerroin tällä hetkellä 9,33 – ehkä olisi kannattanut aamulla pelata, nyt saisi kympillä enää 93,30 €. Kyllä siis harmittaa ja vähän säälittelenkin itseäni, sillä pelaamatta centimoakaan olen jo hävinnyt yli 40 euroa.

Ja mikäli hevonen ei voittaisikaan, häviäisin myös 10 € panokseni eli kaikkiaan yli 50 euroa! Kyllä on kallista tämä pelihulluus. Ja arvatkaapa vain mitä ravit lopulta maksavat monille hevosten omistajille, huh!

Seuraavksi ryhdyn ottamaan selvää – haluan lisätietoja hevosesta. Millen mukaan se on Lupitan ruuna (Lupita’s gelding) ja netistä näen sen voittosumman olevan 8550 euroa. Mutta mitäpä muuta ..?

Naps! Klikkaan hevosen nimeä: ”Hevostietokanta on erikseen tilattava tuote.”

Mikäpä siinä, siirryn tilaussivulle:

”Olet tilaamassa hevostietokantatuotteen. Tuotteen hinta on kolme (3) euroa kuukaudessa. Jos hyväksyt tilauksen, sinulta veloitetaan loppukuukauden hinta heti. Tämä hinta on laskennallinen hinta tässä kuukaudessa jäljellä oleville päiville. Tämän jälkeen sinulta veloitetaan kuukausimaksu jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Voit perua tuotteen tilauksen koska tahansa.”

Ja sitten totopeliraporttini päättyykin tällä kertaa tähän – klikkaan: Sulje ikkuna!