Jalkatila

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Masa,

Kiitoksia aputarjouksesta, mutta Air Finland tarvitsee tuon 25€:n ylipainomaksun pystyäkseen jonain päivänä palaamaan tilavampaan matkustamiseen. Tuo ylipainomaksu oli vain pieni lisä rokassa ja se todellinen ongelma on istuintila. Maksaisin mielellään tuon 25€ extraa istuintilasta, jos voisin jo tilattaessa varmistaa, että saan sellaisen paikan, jolla voi matkustaa. Eli tuosta istuinpaikasta Kola-Ollin sanoja lainatakseni ”Ei pysty, liian hapokasta”.

Mitä vielä tulee siihen ylipainomaksuun…. Air Finlandin virkailija olisi voinut kerätä ylipainomaksun saman tien eikä juoksuttaa hallin toiseen päähän Aga-palvelupisteeseen jonottamaan tällä kertaa maksamista. Lisäksi ylipanomaksun kerääminen näytti täysin sattumanvaraiselta eli joiltain kerättiin ja joiltain ei. Virkailija näki varmaan pärstästäni, että olen toistaiseksi ostanut vain runsaan sata yhdensuuntaista Air Finlandin Malagan matkaa itselleni ja sukulaisilleni…. Aluksi virkailija vain sätti, että koneeseen saa ottaa vain 25 kg matkatavaraa. Kun sanoin, että en taatusti jätä osaa kentälle, hän kirjoitti ylipainosakkolapun ja pani koneen viimeiseen nurkaan häpeämään. Koneessa oli 10 paikkaa vapaana eli koko koneen ylipainotilanne ei varmaan ollut kriittistä.

Tietääkö joku muiden lentoyhtiöiden Malaga-reissujen jalkatilanpituuden? Air Finlandin alkuaikoina heidän jalkatilansa oli parempi kuin mm. Finnairin silloin täyteen ahdetun MD-11 koneen. Nyt voi olla toisinpäin?