Jaksaisiko perustella?

LINKKI

diablita
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.04.2008
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 380

Jos jollekulle ei ole selváá jonkin toiminnan járkevyys / hyódyllisyys / mielekkyys, niin ei tállainenkaan ylimielinen ja -malkainen vastaus juuri toimintaa selvenná:

Bolichera kirjoitti:

… lähteä nyt perustelemaan miksi ja mitä. Tarve on nyt avusta eikä tämän tyyppisistä kommenteista!!!

Sen verran lyhyesti sanon, että Löytöeläintalossa näyttää olevan koiria tarjolla ihan peräti 1 KAPPALE, joten ei ihan riitä. Lisäksi hyvin monet siellä olevista aikaisemmista tarjokkaista ovat sellaisia, että ne annetaan vain omakotitaloon, jossa kaikki suomalaiset eivät valitettavasti vielä(kään) asu.

Ja kyseessä ei ole kapiset koirat vaan rokotetut, loishäädetyt, steriloidut, sirutetut yksilöt. Eikä kyseessä ole edes maailmaparantaminenkaan vaan halu ottaa lemmikki, jonka saa edullisemmin kuin Suomesta. Että sellaista ja hyvää jatkoa vaan kissallekin!

Siitá sain sellaisen kásityksen, ettá:

1) kun Suomessa jo olevat lóytókoirat (1 kpl) eivát ”ihan riitá”, niin siksi on tuotava Espanjasta lisáá

2) náitá koiria annetaan kerrostaloihin, vaikka suomalaiset vastaavalla asialla olevat ovat ilmeisesti sitá mieltá, ettá paras uusi sijoituspaikka on omakotitalo

3) kyseessá on ”vaan halua ottaa lemmikki, jonka saa edullisemmin kuin Suomesta”

Ettá sellaista.

Jos joku asiaan vihkiytynyt oikeasti osaisi selittáá, miksi on parempi laittaa rahansa tuollaiseen tomintaan kuin esim. sen asian miettimiseen ettá miksi táállá on niin paljon hyláttyjá koiria ja jollain tavalla vaikuttaa siihen, niin lukisin mieluusti.