…jäitä hattuun Tuulia

LINKKI

Marjukka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.08.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 361

Uhosit häippästä täältä, mutta tiedän kokemuksesta, että ei täältä mihinkään tule lähdettyä…voi tosin pysyä ”hiljaisena” useamman vuodenkin.

En haluaisi arvostella, mutta pakko on kommentti laittaa, koska olet äiti-ihminen ja vastuussa lapsistasi. Kerroit, että olet matkustellut ympäri maailmaa, mutta Espanjastakaan et alkumetreillä tiennyt juuri mitään, joten aika vaikeaa on uskoa kovinkaan laajaan matkailuhistoriaan.

Jos olisitkin yksin lähdössä, niin tuskin kukaan sinua toppuuttelisi, mutta lähteminen lasten kanssa ummikkona, pienellä budjetilla herättää tunteita.Ainakin minussa.

Minä ehdottaisin myös säästämistä ja perehtymistä netin kautta Espanjan oloihin, sekä punnitsemaan niin hyvät, kuin huonotkin puolet.Täällä Orkissa meitä on niin monenlaista sopankeittäjää, että kun näitä alkaa tulkkaamaan, niin tulee tunne, että kaikki ovat suunnitelmaani vastaan, ovat pahansuopia, eivät paskiaiset anna minun lähteä voimaan hyvin ihanalle aurinkorannikolle (kun siellä on sitä sangriaakin }:) 9.

Oikeasti ihmiset kertovat vain ja ainoastaan totuuden ja usein se kuulostaa ikävältä. Tuo totuus ei kuitenkaan kosketa, koska unelmaansa elävän ihmisen päähän on kehittynyt pakkomielle. Pakkomielle taas ei salli yhdenkään esteen asettua tielleen.
Tiedän mistä kirjoitan. Kokemuksesta.Omaksi onnekseni en ryhtynyt runnomaan muuttoani väkisin läpi.

Itse olen suunnitellut muuttoa yli 10vuotta, mutta koska olen riisunut ruusunpunaiset silmälasit jo aikoja sitten, niin muutto on jäänyt suunnitelman asteelle. Olen eläkeläinen ja vain vastuussa itsestäni. Minua ainakin auttoi nuo lyhyehköt asumiset Aurinkorannikolla. Ei se ihan niin nannaa ollutkaan.

Ystävät pyörittelevät silmiään, kun olen jo vuosia puhunut lähteväni Espanjaan, mutta kuitenkin piakkoin muutan paikkaan, jonka postinumero alkaa 99. Ainakin kesänajan se on mun juttu.

Loppupeleissä nämä muuttoasiat ratkaisee jokainen itse, joten mitäpä tässä enempää urputtamaan. Kantapään kauttahan ihminen yleensä oppii.Kaikki ei tosin opi :O