Jahu Helmeri sai uuden kodin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Pupu-kokemuksia omistajien silmin Jahu Helmeri sai uuden kodin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Wilmariina
Wilmariina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Tänään sain tietää, että Helmeri pääsee uuteen kotiin tuonne Porinseudulle. Englannnin ope sai pupulleen kaverin. Kuuden viikon päästä Helmeri viedään uuteen kotiin. Tuntuu olevan eläinrakas ihminen uusi omistaja. Lupasi opettaa helmerin myös valjaisiin, mutta osaa kuulemma jo ennestään kyseisen homman.

Melessäni pyörii kuitenkin, että kun Helmeri on tottunut vaeltamaan 100 neliöisessä kämpässä ja nyt joutuu yhteen huoneeseen päivänajaksi niin väkisinkin nousee mieleen saako se reviirin pienennyksestä esimerkiksi traumoja. Jotkut kuulemma lopettavat syömisenkin. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja uusi koti on yhtä hyvä kuin edellinen. Onko sulla Nena esimerkiksi tietoo jääkö tuollainen pupu ikävöimään edellistä perhettä, siis onko niillä hyvä muisti. Omat tutut merkatut tavarat lähtee mukaan, siis omat hajut.

PS. Lohduttaudun sillä, että onneksi Helmerin lempipaikka oli nytkin päiväsaikaan kenkäkaapin yksi nurkka tai työhuoneen sohvan tyynyjen alla. Illasta vasta se virkistyy leikkimään ja silloin se ainakin luvattiin laskee muuallekkin kämppään.