jaa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:

…Ja pelkän parkinssonin taudin perusteella ei kyllá ketáán holhoukseen saa, sehán on neurologinen sairaus, joka vaikuttaa lihaksiin. Se ei ole yhtá kuin dementia.

Nonnihh..! Kerkesit sitten juuri kaksi minuuttia ennen minua. Höhh..!
😛
Mutta mutta hei..! Eipä nyt mätkitä ’Rozalindaa’ noin kovasti sieltä puun takaa. Emme tietenkään(!) tiedä tästä asiasta kuin toisen osapuolen kertoman, mutta kehoitan ottamaan huomioon, että hänellä on kuitenkin lapsia tämän DonJuaniksi heittäytyneen puolisonsa kanssa, joten jos olisit samassa tilanteessa, niin tuskinpa olisit mielipiteinesi aivan noin peppukaveria tämän ’Jerrypuun’ kanssa.
😕
Vaikka itselläni ei lapsia olekaan, ymmärrän tuon huolen aivan hyvin.
🙁
Ehkä itselläsikään ei ole lapsia, ja ehkäpä juuri siksi suhtaudutkin asiaan aivan juurikin vastakkaisella pieteetillä.
}:)[/quote]

En minä MÁTKI! Minä vain olen samaa mieltá kuin jerrypuu, samaa mieltá kuin Siná parkinssonin taudista suhteessa holhoukseen panemiseen ja samaa mieltá kuin Sinä kirjoitusvirheistá. Miká máttáá ??? 😉

Ja minua säálittáá MIES, joka on nuorena (alle 50 v) sairastunut parkinsonin tautiin ja jonka vaimoa náyttáá huolettavan raha. Jokin syyhán miehellä siihen uuden kullan hakemiseen varmaankin on, ja se tuskin on támá sairaus. Rozalinda kirjoittaa näin: ”Miehella on erittain vahva seksuallinen riipuvuus. Tähän sakka se oli netti porno ja nyt tuli tätä. Lääkkeet???” Siis JARRUAKO hán miehelleen haluaisi syöttáá….? Terveeltáhán tuo vaikuttaa, tuossa iássá.

Miksi Rozalinda tarvitsisi minun myötátuntoani, eihán hänelle ole káynyt kuinkaan. Ja lapsikin niiden aikaisempien kirjoitusten perusteella on jo 18 v, joten ihan tuuliajolle lapsi kásivarsilla ei Rozalinda joudu.

Ja kerronpa sinulle, ettá olen kyllá itse káynyt lápi tállaisen parisuhteen vaiheen, itse asiassa monta kertaa, toistuvasti, eiká se ekan kerran jálkeen enáá tuntunut missäán. Niin että siitá vaan…antaa palaa…Tunnetusti routa porsaan kotiin ajaa.