Jaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vier
vier Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.07.2006
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 119
jukka67 kirjoitti:

uskon myös
että moni välittäjä ei haaskaa aikaansa s.postien lähettäjien kanssa leikkimiseen ,sen takia että turhia kyselijöitä(haaveilijoita) riittää.

Mitä ihmeen asiakaspalvelua tämä sitten on? Kyllä aikoinani ollessani asiakaspalvelijana meidän puljussa vastattiin joka ikiseen sähköpostiin, vaikka siinä olisi kysytty vain ”Mitä maksaa x?”. Ja vastattiin silti, vaikka hinnan olisi saanut selville soittamalla tai jopa peräti web-sivuston etusivulta. Kotisivuilla luki myös, että sähköpostitiedusteluihin luvataan vastata viimeistään viikon kuluessa, eli jos oli kiire niin toki soittaminen oli nopeampaa, mutta yhtään asiakasta ei jätetty huomiotta.

Sähköpostilla asioimisessa on se hyöty, että kaikesta luvatusta on sitten mustaa valkoisella (elleivät nämä vastaamatta jättävät yritykset jätä vastaamatta juuri tämän takia, pelkäävät, että kun lupauksia ei pidetäkään, niin siitä on todiste…). Lisäksi on helppo vertailla eri firmojen tarjouksia.

Vastaamatta jättäminen kertoo paljon ko. yrityksistä. Jos ei muuta, niin sitten voi ohjelmoida sähköpostiin sen automaattisen vastauksen, jotta ”olemme saaneet viestisi, vastaamme siihen viimeistään siihen ja siihen mennessä”, niin kuin joku jo ehdotti.

Jos yritys ei aio huomioida sähköpostitse lähestyviä asiakkaita, en ymmärrä, mitä ko. yritys sitten yleensäkään julkistaa sähköpostiosoitteensa. Tai sitten voi sivuillaan sanoa, että tässä on sähköpostiosoitteemme, älkää kuitenkaan lähettäkö tiedusteluja sinne, emme aio vastata.

Olisiko muuten muille mahdollisille asiakkaille hyödyllistä, jos noiden jatkuvasti asiakkaat huomiotta jättävien yritysten nimiä tulisi joskus päivänvaloon? Saattaisi myös vaikuttaa jotenkin yritysten toimintatapaa, jos ei muuten, niin ainakin niin, että tosiaan ilmoittaisivat, että turha ottaa yhteyttä sähköpostitse.