ja vielä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanja muuttuu ja vielä

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Vilperi kirjoitti:

Miten niin tasapuolisesti!??? 🙁
Miksi Frankin on niin vaikeaa tajuta että ravintolat voidaan loistavasti eriyttää toisistaan; toiset tupakoijille ja toiset tupakoimattomille!
Tämä nykykäytäntö jossa jo ovella on lappu; ”tämä tila on savullinen/savuton” riittäisi loistavasti ja antaisi asiakkaille sen päätösvallan, että minne haluaa nokkansa tunkea.
Silloin voitaisiin jo puhua tasapuolisuudesta ja eurojen tuotto sitten ratkaisisi sen asian mitkä menestyy ja mitkä putoavat kartalta!
Jonkinlainen kohtuus se pitäisi olla tupakin vihollisillakin! 🙂

Täysin samaa mieltä. Tasapuolisuutta on kertoa ovella, ettá sisállá poltetaan. Jos joku ei sitá kestá niin voi valita savuttoman vaihtoehdon. Eikö se ole juuri sitä valinnan vapautta. Ja miksi tupakoimattomat eivát voisi hyváksyá tátá vapautta myös tupakoiville? Vai onko taustalla pelko siitä, että ne savuttomat paikat loppuvat kannattamattomina jos demokratia sallitaan. Siis káyttöön diktatuurin keinot.

Ja tupakoimattomat, oletteko ajatelleet, kuinka paljon verorahaa kertyy tupakan myynnistä. Ja mistä sitten otetaan kun olette saaneet tahtonne lápi ja kukaan ei enää polta (ainkaan virallista ja verollista tupakkaa).Ehkäpä ja todennäköisesti verottaja vie teidän kukkarosta sen, minkä on aikaisemmin saanut tupakoivien taskusta. Ahdasmielisyys voi tulla kalliiksi.