Ja sitten ihan erikseen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Ja sitten ihan erikseen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
eiole kirjoitti:

Käsitin, että Patka pisti Ivankan VIP-haaveet järjestykseen toteamalla, että oikea tapa hoitaa terapointi on omat www-sivut, joille voi antaa salasanan haluamilleen henkilöille. Ei niihin mitään julkista foorumia tarvita. Näin tietääkseni muutkin laajan tuttavapiirin omaavat henkilöt tekevät.

Ettäs mua kiukuttaa tuommoinen yksioikoinen tyhmyys – ja itsekkyys. Tunnut riemuitsevan siitä, että joku on mukamas pannut Ivankan järjestykseen. Ja toteat, ettei hänen terapeuttisia kirjoituksiaan saisi tai pitäisi julkaista Orkissa?

Mitä ihmeen traumoja kannat sisälläsi, sitä sinun kannattaisi nyt tykönäsi pohtia. Täällä keskusteluissa olet osoittanut olevasi ensisijaisesti negatiivinen ja vaatelias. Tuon lainaamani viestiosan yhteydessä korostat omaa minääsi luvaten nostaa vastedes sietorajaasi tai ottaa camp-huumorin käyttöön.

Profiilissa ilmoitat nimeksesi Taisto-Kyllikki, mutta et paljasta paikkakuntaa etkä näytä naamaasi. Piiloudut kuvaavasti kielteissävyisen nimimerkin taakse sanomatta itsestäsi mitään, mikä on pakottanut minut päättelemään vaikka mitä.

Kirjoitit jo aikaisemmin: ”En ole jaksanut näitä pulinaboxeja juurikaan seurata, kun niissä toistuvat samat jorinat.”

Älä puhu potaskaa. Ihan varmaan luet kaiken ja käyttäydyt kuin Tuuno K. Takiainen (josta löydän joitakin innostamiasi piirteitä). Lienet saanut jo äidinmaidossa (miten pitkään lie imetystä kestänyt) vakaan uskon omaan kykyysi erottaa oikean väärästä. Ja sen lisäksi olet saattanut olla elämäsi mittaan olla niin hankala tyyppi, ettei kukaan edes viitsi vaivautua siitä huomauttamaan.

Mutta puhutaanpa Ivankan blogeista. Terapointia, todellakin ja vieläpä avoimin mielin. Sydämestä lähteneitä ja aina sellaisia, että ne antavat lukijoille ajateltavaa. Yhdenkään kohdalla en ole havainnut Ivankan kosiskelevan lukijoitaan saati mielistelevän, mihin olet itse syyllistynyt. Ivankan blogeilla on tarkoituksensa ja niistä on peräti apua hänen itsensä ohella myös monille, jotka kykenevät kuuntelemaan muitakin ihmisiä avoimin mielin.

Ja nyt joku eiole toimii kuin epäpätevä pedagogi konsanaan. Minulla oli aikanaan äidinkielen opettajana maisteri Väätäinen, joka antoi ainekirjoituksistani niin surkeita numeroita että ymmärsin itsekin hänen olevan tarkoituksellisesti hakoteillä. Lisäksi hän ilmoitti julkisesti, ettei minusta tule ikinä mitään.

Ja miksi? Kundilla oli sisäisesti epävarman maisterin pieni minä, jota ei osannut kasvattaa aikuiselle tasolle yltääkseen auktoriteetiksi ylivilkkaalle ja verbaalisesti lahjakkaalle stadilaiselle pikkukundille.

Toivon että Ivanka ottaa sinut hampaisiinsa (niin kuin on varmasti ottanutkin) mutta ei ole yhtä tyhmä kuin minä muinoin, vaan antaa sinun lillua omissa liemissäsi ja jatkaa itse kirjoittajana niin kuin osaa ja tahtoo.

Sillä Ivanka on vahva, vaikka onkin vain pieni varpunen. Voit siten räiskiä häntä ja meitä muitakin sieltä ylimielisyyden tornistasi ja ”nostaa vastedes sietorajaasi tai ottaa camp-huumorina asiat, jotka menevät yli” arkisen ymmärryksesi. Ja ottaa tästä nokkiisi. Jonkinmoisesta pamfletista, jonka tarkoituksena on antaa tukensa Ivankalle ja meille muille, jotka haluamme ilmaista itseämme avoimesti – ja samalla työntää luuta kurkkuun itsellesi ja muillekin, jotka haluavat sananvapautta tai avoimuuttamme millään keinoin rajoittaa.

Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoittaa: