..Ja saivartelu senkun jatkuu ja jatkuu…

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Parisuhdepulinat ja kiihkeät romanssit aviomiehen netti suhde ..Ja saivartelu senkun jatkuu ja jatkuu…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Vanhatyttö kirjoitti tässä yllä:

”Tarkennetaan hieman; kyseessá ei ole Vanhantytön ohje, vaan Vanhantytön tarjoama linkki sivustolle, jonka osoite on http://www.lakiopas.com/lakitietoa/avioero/”

On vailla merkitystä se, sanotko sen ohjeen olevan linkistä vedettyä tietoa, vai onko se sinun ohjeesi. Sinähän ohjeen tänne tuot. Miksi sitten tuot tuollaista linkkiä ja peistaat sen tänne, vaikka et tiedä miten asiassa todellisuudessa pitäisi menetellä ? Luen sen yhtäkaikki sinun ohjeeksesi, kun sen olet tänne linkittänyt.

Ja tapasi mukaan luet tai tulkitset tekstiá váárin; sanot ”Kummallista tuossa Vanhatytön ohjeessa on että siinä suositellaan hakemaan pesänjakajan määräystä pesän jakamiseksi.
Ei siiná ohjeessa IHAN NOIN SANOTA vaan näin: ”Avioerohakemuksen yhteydessä voidaa myös hakea pesänjakajan määräämistä toimittamaan puolisoiden omaisuuden jakaminen eli ns. ositus, mikäli puolisot eivät pääse sopimukseen omaisuutensa jakamisesta avioeron johdosta.” JA SEHÄN TARKOITTAA, että jos puolisot eivát kykenen keskenáän omaisuuttaan jakamaan niin siiná tapauksessa voidaan hakea ulkopuolista apua eli pesánjakajaa toimittamaan pesán ositus. Ihan helppoa kieltá támä on, selkokieltá”

Vanhatyttö turvautuu semantiikkaan, kun ei tunne asioita, joihin puuttuu.
Kun tuollainen viesti tänne peistataan, se luetaan ohjeeksi, hyvä Vanhatyttö. Ja kun tuollaista tänne liittää, voi todeta, että aika vähäisellä tiedolla ollaan liikkeellä. Voidaanhan sitä tosiaan pesänjakaja hakea toimittamaan puolisoiden omaisuuden ositus, mutta kyllä asia olisi pitänyt hoitaa jo ennen kuin ”puolisot eivät pääse sopimukseen omaisuutensa jakamisesta”. Kun pesänjakajaa haetaan, ollaan jo kovasti myöhässä ja lasku kasvaa. Tässä vaiheessa kulut kasvavat jo siitä syystä, kun pari on riitainen ja jaon suorittaminen pitkittyy. Kun pesänjakaja on jakonsa tehnyt, entiset aviopuolisot hyvin usein ryhtyvät moittimaan pesänjakajan toimittamaa jakoa. – Toistan edelleen, että pesänjakajan hankkiminen on myöhäinen manooveri siinä vaiheessa kun ollaan jo karilla. Otetaan alunpitäen lakimies hoitamaan avioeroa, niin omaisuuskin on samalla ositettu kun avioero on toteutunut. Miten se tehdään, jätän sen kertomatta. Suutarikaan ei luovu lestistään eikä valokuvaaja negatiivistään.


Vanhatyttö on itse eronnut vuonna 1982 ja SILLOIN avioero oli huomattavasti mutkikkaampi juttu kuin nyt. Vaikka VT:llä ja Puolisolla oli sopuero. Joten omakohtaisia neuvoja en nykylakien mukaan osaa antaa.

Ymmärrän tapahtuneen enkä ihmettele tapahtunutta lainkaan.

Haluan lisätä tänne Vanhatytön kirjoituksen ketjusta Uutisia
Me kaikki kirjoitamme tánne mitä ”sylki suuhun tuo”, ei niitá ole tapana kaivella jálkeen päin. Joten lopetahan pentti sinákin paskakasan tonkiminen. Etenkin, kun sinulla on tuossa sisálukutaidossa paljon heikkoutta. Ainakaan minun tapaani ilmaista asioita sinä et ymmárrá tai halua ymmártáá.