Ja pakko julkistaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
vanhatyttö kirjoitti:

Kaikille eláintenystáville tiedoksi seuraava uutinen támán päivän surista:
http://www.diariosur.es/20101111/local/costadelsol/detenida-directora-protectora-animales-201011111354.html

Torremolinoksen eláinsuojeluyhdistyksen johtaja on tánáán pidátetty ja pidátyksen syytá ei ole kerrottu julkisuuteen. Jotain hámáráá ja ilmeisen ikáväá tarhalla lienee tapahtunut, sillä paikkaa itseáánkin tutkitaan.
Jutun perässá on yleisön kommentteja ja Albatros-nimimerkki kertoo olleensa työssá tarhalla ja ettá eláinten ruumiita láhetettiin massoittain kaatopaikalle. Jossakin kirjoituksessa epáilláán, ettá tutkimuksen syy on eláinten lopetustavan epáinhimillisyys. Albatros sanoo myös, että hánen aikanaa eláimiá ei láhetetty adoptioon ulkomaille, vain kaatopaikalle.

Tuolla tarhalla on nyt varmasti paljon eláimiá, jotka tarvitsisivat pikaisesti uuden kodin.

No niin. Tämä juttu ei suinkaan päáttynyt tuohon uutiseen, vaan siitä on kirjoitettu aika paljon sen jälkeen. Liitán nyt táhän linkin Suriin ja siitá sitten voi lukea viimeisimmät inhottavat ja raivoa nostattavat tiedot tämán asian tiimoilta. Támá ottaa minulla niin paljon pumpun päálle, että en voi ainakaan just nyt tehdá káánnöstá, mutta jospa joku toinen voisi káántáá pääasiat, ettá kaikki saisivat tietáá mitä hirveyksiá voi tapahtua:

http://www.diariosur.es/v/20101218/costadelsol/protectora-horrores-20101218.html

Lisäys vielä:

Maanantaina 20.12.2010 klo 18.30 on suunnitteilla hiljainen mielenilmaus Torremolinoksen ayuntamienton edessá támán tapauksen takia. Osallistujat tuovat kynttilän murhattujen eläinten muistoksi ja tarkoitus on herättää ihmisten huomio siihen, miten viattomia eláimiä voidaan kohdella ”sivistysvaltiossa”. Myös suomalaiset voivat ottaa osaa mielenimaukseen !!!!! Jos siiná on mukana ulkomaalaisia niin ehká se saa sitten enemmán huomiota ja tehoa.

http://www.diariosur.es/v/20101216/costadelsol/afectados-protectora-convocan-concentracion-20101216.html