Ja laatu

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281

Ja laatu noissa webbivirityksissä on sitä ja tätä!

…ei ole aito digilähetys, ei kunnollista tallennusta, ei kunnollista kanava”wizardia” (vaikka kunnollista ei ole missään), ei monikanavaääntä, ei kielivalintaa, ei tekstejä (tai huono haku), huono kuvanlaatu (yleensä 640x480px), pätkivien yhteyksien ongelmat, ruuhkaiset palvelimet ja solmut juuri sen ”tärkeän katseluhetken aikana”, koneen näytönohjaimen ja tv:n yhteensopivuuden ongelmat, jatkuva systeemin virittely kun viet välillä (kannettavan) koneen jonnekin muualle tai osta siten erillinen multimediapuucee töllön viereen jne… ..ja kaikenlisäksi ne monien haluamat huippu-urheilutapahtumat ovat pääsääntöisesti webissäkin maksullisia.

Kyllä helpoin ja toimivin homma on ostaa sellainen 10cm pituinen antenninpötikkä ja laittaa se ulkoseinään. Espanjan Digi näkyy loistavasti ja lopuille kanaville sitten _kunnollinen_ lautanen katolle. SuomiTV:tähän ei kukaan haluakaan, varsinkaan 10 kanavaa!

Tämä on taas sitä samaa kuin silloin kun ”maailmassa oli juuri saatu kehitetyksi kunnolliset digikamerat, niin yhtäkkiä jokainen halusi alkaa ottamaan helv**n huonolaatuisia kuvia puhelimella”. Ei tolkun tolkkua!