…ja internjetti latistaa

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Barraquito kirjoitti:

Shinkansen´in (luotijuna) vessat olivat myös ainutlaatuisia. Naisten vessan lattiassa 3 reikää rivissä ja seinässä jokaisella kahva josta voi pitää kiinni. Onneksi asioin siellä yksin – tai olisihan se ollut vinkaa nähdä kuinka tuo toimitus olisi tyttötriona toiminut, mitään väliseiniä kun ei ollut. Tuo ei varmasti onnistu kimonon kanssa! Se oli minullekin aikamoista temppuilua se, vauhti kun oli mitä lie, yli 200 km/h , yllä kapea hame ja korkokengät. Oli kuin olisi ollut asioilla vuoristoradalla.. Miesten vessassa taas oli junan käytävälle vievässä ovessa pyöreä lasi-ikkuna, juuri kriittisellä kohdalla, kertoi puoliso.
Tästäkin huomaamme, että kyllä se matkailu avartaa!

Ikävää, että nykyään on tuo Juutuupa ja Internjet. Kaikki tuommoiset herkulliset tarina flopahtavat kun googlettaa hiukka.

Tässäpä video Shinkansen luotijunan vessasta. En havaitse pyöreitä lasi-ikkunoita ”kriittisissä kohdissa” enkä mitään muutakaan merkillistä? Ihan asialliselta vessalta tuo vaikuttaa. Noh, moottoroitu nostin istunalusessa on toki deluxea näin eurooppalaiseen brutalismiin tottuneelle.