Ivanka tsot-tsot..!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Ivanka kirjoitti:

Nyt tarvittaisiin OC:n tietämystä tähän asiaan.
Fredan ja Bulevardin kulmassa on ollut ammoisina aikoina sairaala jonka nimi oli jotain ”Boijen” tapaista.

Äläpäs tyttö vanhuuttele mua, kurja. Mitä ihmettä minä sitäpaitsi naistentaudeista tietäisin. Velleistä kyllä vähäsen ja vatsan vaivoista mielen järkkyessä vielä enemmän. Siihenkin uskon, että hyvällä omahoidolla saattaa tilanne muuttua mukavammaksi. Sekä surkean stressin että suolahappojen suhteen.

Kiihkeimpään aikaan (kun Ivankakin oli filmialalla) meitä riekkui menestyksen keskellä moniakin suupielet Balancidista valkoisina. Sittemmin opettelin itselleni myös hitaasti kiiruhtamisen taitoja. Ja nyttemmin saan semmoista vierihoitoa, etten edes poretabletteja kaipaa.

Mutta jotta minäkin Suoratukan ruokavaliota sekoittelisin, niin suositan: Mannavelliä, johon on vispattu lautaselle joukkoon kananmuna. Juomaksi vettä ja taas vettä. Sitten kaurapuuroa ilman limaa (voisilmällä). Välillä litra vanijajäätelöä. Riisiä, murskattua tonnikalaa oliiviöljyssä. Siis pelkkää köyhyyttä, kurjuutta ja kärsimystä parempia aikoja odotellessa, mutta sentään yhtenä päivänä viikossa kaiken uhalla nautitset mitä tahansa. Riittävästi.

Minäkö? Ehei, kuka tuommoista jaksaisi kestää. Menneen vatsahaavan aikaan oli vähän aikaa pakko vellitellä, mutta nyt syön mitä tahansa ja röyhtäisen hyvän päälle.