Ivanka hoi!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Minäpä kirjoitankin tässä Ivankalle julkisen kirjeen:

Thapsa karkasi tänne syntymäpäiviään 60 vee ja niitä ei silleen juhlittu lainkaan. Omiani en ole puolestaan viettänyt nyt ollenkaan, kun ne ovat vasta kesällä. Ja prinsessan vietettiin jo joulukuussa. Non sensijaan täyttää 3 vee reilun viikon kuluttua ja sille ostetaan lelu.

Thapsa tarjosi ruokaa kahdelle vieraalle jotka olivat prinsessa ja minä. Sai myös sinun terveisesi ja vaikutti tyytyväiseltä sanomaasi, jota ei kaikille kerrottu. Miu oli tietenkin mukana.

Sellaista espanjansuomalaisen elämää täällä aasialaisella alueella. Kahvi on jäänyt mulla vähemmälle samoin kuin konjakin nautiskelu. Jostakin syystä täällä maistuu hyvältä myöskin vesi ja coconut milkshake. Tänään tosin oltiin KFC:ssä syömässä välipalaa kaupungilla ja siellä ryystin painikkeeksi jääkahvia.

Sitä olen tässä ihmetellyt itsekseni, että olenko nyt tällä hetkellä enemmän espanjansuomalainen Thaimaassa vaiko thaimaansuomalainen, joka on poissa Espanjasta. Missään tapauksessa en tunne olevani poissa Suomesta, sillä sinne en mitenkään tunne kuuluvani.

Suomalaiseen pessimistisyyteen (eihän se ole ikuista, mutta ikiaikaista joillekin) tämä puolestaan liittyy silleen, että olen aina uskonut kaikessa olevan kaksi puolta, riippuen siitä miten asioita katsoo. Ja toinen puoli on aina positiivinen (myönteinen). Siten negatiivisuudessakin (kielteisyys) on se hyvä puoli, että vastapuolella on valoisaa. Iloitkoon siis nekin, joiden HIV-testitulos on positiivinen.

Entä jos kuitenkin … yleisesti ottaen suomalaisia kehoitetaan varovaisuuteen kaikessa. Pitää varoa sitä ja tätä. Pitää päänsä kiinni omista ja muidenkin asioista. Eikä pidä ylittää rajojaan tai valtaköyden mittaa. Ei saa uskoa mihinkään liikaa eikä innostua uusista asioista. Kaikki (?) sananlaskutkin opastavat virtsaamaan väärään, muuten joutuu vaaksa vaaraan. Positiivista siinä on se, että … eeehhh, ei tulekaan mitään mieleen.

Kysyikö siis joku mitä mulle kuuluu? Siitäs saitte. Kiinnosti tai ei.