Ivanka auttoi …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kliffaa että joku viitsii antaa avuttomille neuvoja, joita ei
kysymystä aseteltaessa edes kaivata. Onneksi Ivanka kertoi, miksi.

Nimittäin: Täällä Orkissa on jo vaikka milä mitalla hyviä opastuksia. Käytä hyväksesi hakutoimintoja ja hämmästyt, miten paljon löydät tietoja (voit myös mennä tutkimaan keskusteluja aihealueittain). Syötä hakuun vaikka sana ”vuokra-asunto” tai ”Ilmastointi” tai ”tiskiharja” ja saat silmillesi kaikenmoisia tarinoita.

Kuten Ivanka sanoi, on vaikea arvata mikä ketäkin askarruttaa. Istuin lennolla naisen vieressä, joka kertoi ostaneensa Suomesta tiskiharjan, kun niitä ei mukamas Fuengirolasta löydä. Varmasti totta. Itsekään en meinannut aluksi löytää vessapöntön putsaamiseen tarvittavaa harjaa – mutta mikä seikkailun ilo ja löytämisen riemu – aaahhh, täältä saa todellakin kaikkea.

Funtsi kun pakkaat, mitä rahti maksaa. Myy turhat pois ja ota mukaasi vain historiallisesti arvokkaat tai rakkaat tavarasi. Äläkä unohda ottaa toppatakkia ja villasukkia talven varalle. Mutta muutoin voit todellakin aloittaa uuden elämän. Kertakaikkiaan. Asut ilmeisesti ensin vuokra-asunnossa (ei kannata ostaa omaa ennenkuin edes tietää, mitä tarvitsee tai haluaa, saati ymmärtää, minne haluaa asettautua). Et siis todellakaan tarvitse muuta kuin sen mitä matkalaukkuun mahtuu. Ja ne lempparit, joista et halua luopua.

Tervetuloa. Elämä on ihmeellinen ja ihana, kun sen antaa vain tulla ja ottaa omakseen.