Itseasiassa attentaatteja

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 45 uutisia Itseasiassa attentaatteja

LINKKI

Chicabici
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.11.2011
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 10

Itseasiassa attentaatteja tutkii tälläkin hetkellä suuri joukko lakimiehiä ja reporttereja jotka jo on antaneet ulos joitakin faktoja ja sanovat asian tulevn esille lähitulevaisuudessa. Blancon ja ”Aldedo Burracalvan” tai Rub-Al-Khaban(kuten kukin haluaa)puhelutkin on talletettu páiviä sen jälkeen. Faktoja on vaikka kuinka paljon alkaen siitä, että jos moottoritiellä tulee auto-onnettomuus, autot seisoo kuukausia tai vuosia jossakin tallessa tutkimuksia varten vakuutusyhtióille. Attentaaattien junan vaunut hävitettiin viikossa! Kaikki ”todisteet ”ilmestyi muutamassa päivässä. Rubalcaba hyppäsi vankilasa pidätettyjen luona. Kun asia vuosi julkisuuteen, selitti hän, että käy siellä humanitäärisistä syistä. Ilmeisesti vei vangeille korillisen sämpylöitä , mehua ja hedelmiä…. 8)

Leganésin räjähdyksessä keskellä yötä ” sattumalta” joku oli ikkunassa filmaamassa pimeää ja tyhjää katua ja kerrostaloja ja sai filmille kun muutamat tyypit hiljennettiin. Asiasta ei puhuttu sen enempi ja muutenkin koko aihe arkistoitiin nopeasti. Kukahan lie halusi ikuistaa tilanteen?? 😉 Ei ainakaan kukaan tavallinen kulkija tai vessareissulle herännyt naapuri!

Tästä on puhetta aivan avoimesti jos káytte yleisillä foorumeilla missä aiheena politiikka. Suomalaisyhteisöissä elätte suljettua suomalaista elämáä missä ette saa uutisia kuin tällaisten palstojen kautta. Ei Espanjan asiat täällä tule esille vaan siellä missä niitä puidaan!!

On tässä tullut seurattua kaikkea jo Francon ajoista asti kiinteästi mukana. Se missä en ole ollut koskaan 39 vuoteen on suomalaiset yhteisöt tai palstat. Tänne eksyin ihan toisen jutun takia vasta nyt. Satuin nimittäin pitkän ajan jälkeen törmäämään suomalaiseen tyyppiin josta koitui harmia ja joka sai minut penkomaan asioita. Suomen asioista en ole perillá mutta täällä olen jo kasvanut elämään kiinni varhaisteinistä asti ja tiedän mistä kansa puhuu, mihin suuntaan tuuli puhaltaa ja missä kiehuu.