Itku pitkästä ilosta…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 58 Itku pitkästä ilosta…

LINKKI

Johan Toki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 86
Vastauksia: 1851

Aika aikaa kutakin, ensin naurattaa sitten itkettää ja ehkäpä jossain vaiheessa vielä jotain muutakin…

Tänä vuonna luulin saaneeni avioeron syntymäpäivälahjaksi, mutta ehei! Kyllähän sieltä tuli tänään vielä lisäksi yksi hyvin mitättömän näköinen paperi joululahjaksi, eli ilmoitus jossa kerrottiin minut ”tuomitun” avioeroon. Sanomattakin selvää, että ex mieheni on ollut aina myös ajoitusten mestari. Taitavalla ajoituksella saa hoidettua tällaisenkin aikajanan oivallisesti papereiden toimitteluun.

Tuntuupa aika kurjalta, mutta toisaalta myös voitolta. Minä uskalsin kuitenkin lähteä ja lopettaa itseni ainaisen uhraamisen tämän kieltämättä usein aika värikkäänkin avioliittoni ikeestä.

Itkettää siksi, että on aika yksinäinen olo näin joulun alla saada tällaisia ”lahjoja”. Onpahan nyt kuitenkin tämäkin koettu ja nähty.

Minä toivotan nyt kaikille hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta. Oman jouluni vietän yksin rauhallisesti ja ehkä jotain haavojakin nuollen. Muistakaa kuitenkin kaikki te, joilla joku on – pitää huolta toisistanne, kunnioittaa toisianne ja nauttikaa toistenne läheisyydestä. Ikinä ei voi tietää, koska asiat saattavat olla tyystin toisin.

Rauhaa ja rakkautta itsekullekin 8)