Irtonainen olo …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 21 Irtonainen olo …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mille sanoi muuten ääneen ”Fugesta” se, mikä on omaakin päätäni vaivannut. Joten oksentakaa pois minukin ylleni samoista sanoista samantien, jos tuommoisesta hermostutte.

guanche kirjoitti:

… stadi on stadi, sen sijaan Hesa ei oo kyllä mitään… sellaista ei ole olemassakaan 🙂

Ja Stadi sitten isolla ässällä, kiitos. Hesa on kyllä olemassa joillekin – ja hesalaiset ovat niitä, jotka asuvat ”pääkaupunkiseudulla” jossakin periferiassa (vaikkapa Vantaalla) tai ovat kaukaa syvältä keskemmälle muuttaneita. Nämä hesalaiset sitten skujaavat himoihinsa kesän viikonloppuisin, jolloin Stadi on parhaimmillaan. Vain harva muuten kykenee mukautumaan hesalaisesta stadilaiseksi, paitsi nyt ainakin Ivanka (melkein).

Sorry sit böndet, jos otti knubuun, mut ….

Jyrki Lehtola skrivas tosin Iltiksessä 13.11.1999 meistä stadilaisista just’niin kuin snadisti hesalaistunut vain pystyy tuskaansa ilmaisemaan – ja mua naurattaa, etku niinhän se on!

”… Helsinki on täynnä stadin kundeja, joiden identiteetti on kiinni siitä, että ne ovat Stadin kundeja. Kun stadin kundit avaavat suunsa, ne kertovat, millaista on olla stadin kundi, stadin kundi, stadin kundi. Normaaliolosuhteissa tuollainen olisi puuduttavaa umpimielisyyttä, Helsingissä se on ”stadilaisuutta”.”

Tsiigaa samantien, mitä on SLANGI