Install

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Windows 7 Install

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
blues kirjoitti:

En koskaan saanut toimimaan tarvitsemaani JeppView ohjelmaa Ubuntussa.

Hmmm.

$ sudo apt-get install wine

Eikö tuo auttanut vai mikä oli ongelma? Käyttääkö ohjelma jotain erikoisia (epästandardeja) kirjastoja?
Kyllähän se omenassakin virtuaalina ajetaan jos se on winukkasofta..

Tietysti hieman isompi puukotus on sitten:

$ sudo apt-get install virtualbox-ose

kun siinä pitää sitten asentaa se windows.

blues kirjoitti:

Niinkuin alan miehet sanovat, kaikki toimii Ubuntussa mutta unohtavat mainita etta siina tarvitaan aika lailla tietotaitoa asennuksessa. Mulla loppui karsivallisyys.

Ja windows-miehet unohtavat mainita, että suurin osa heidän käyttämastä softasta on torrentilla imuroitua piraattia! Sama vika valitettavasti omenassa, joten siksi Linux (mutta ei Ubuntu).
Taitaisi meikäläisenkin hommat loppua tykkänään jos sanoisin asiakkaille, että en korjaa koneita, joissa on asennettuna piraattisoftaa!

En muuten ole koskaan myöskään ymmärtänyt microsoftin politiikkaa, että se päättää käyttäjän puolesta millä kielellä käyttöjärjestelmä toimii (paitsi kalliissa _erikseen ostettavassa_ versiossa) ja silti systeemi sitten tuuppaa erikielisiä ikkunoita riippuen maa-asetuksista ja mistä lie ”mutusta”. Eikö sinne nyt voi koodata sitä kielivalintaa toimivaksi ja antaa käyttäjille edes imuroitavaksi kielipaketit (myös ”home”-editioniin)?

Muuten täytyy kyllä sanoa, että kokeiltuani Win 7:aa virtualboxissa, niin kyllä se huomattavasti nopeampi on kuin vista. Asiat vain tehdään windowsissa niin kauhean hankalasti, joten myös siksi Linux.