Inkvisiittorit

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Säälittävän vähissä ovat Orkissa kirjoittajat , jotka oikeasti ovat jotain mieltä, oikeasti tietävät jostain Espanjaan liittyvästä jotain, kirjoittavat jotain ihan muuta kuin iänikuisia kysymymyksiä joihin on vastattu vuosien ajan kahden viikon välein.
Ja sitten nämä kyselijät, jos vastaus ei miellytä, vetävät, ei hernettä vaan härkäpavun nenään ja saavat trauman loppuelämäkseen.
Ja kuka näitä kuutta miljoonaa blogia joita pelkästään Suomesta löytyy, viitsii lukea, kirjoitukset niissä kiinnostavat lähinnä kirjoittajaa itseään, ei muita.
Kirjoittajilla on yleensä kova pätemisen tarve ja vakava puute itsekritiikin suhteen.

Olet oikeassa. Keskustelu on melkein kuollut ja se johtuu näistá orkki-inkvisiittoreista, joiden mielestá paras keskustelupalsta se sellainen, jossa ei keskustella. Hyvin suomalaista, vaietaan ja käsketáán muidenkin vaieta ja puristellaan taskussa kättä nyrkkiin ja sitten lauantai-iltana juodaan pullo kossua ja lyödáän naapuria puukolla. Se on suomalainen tapa ilmaista mielipide. Joka muuten ihan tutkimuksessakin todettiin : Surmatutkimus paljastaa: Suomalainen tappaa sattumalta.

Orkki-inkvisiittorit eivát kestá mielipiteitá, eivát uutisia, eivát mitáän. Heillä itselláän ei ole mitáán sanomista, ei ainoatakaan mielipidettá ja yleensá vaikuttaa, kuin koko ajatustoimintakin puuttuisi tai olisi selkáytimen varassa. (no niin, nyt tulee kiviä). Ja kun oma pää on näin kumisevan tyhjä on sitten helppoa sanoa muille turpa kiinni. Ja vedota keskustelusáántöihin, jotka he itse mielestáán táydellisesti hallitsevat. Siis ovat hiljaa, mora taskussa. Ja näitä tyyppejá suututtaa ihan hirveásti, jos uutiset ovat espanjaksi, Espanja orkissa. Tai Espanjasta, ja espanjankieliset linkit ovat myrkkyä. Voiko suurempaa typeryyttá olla???

Enolla näyttáá olevan sekä ajatuksia että aivotoimintaa. 🙂 Tule mukaan orkkiin keskustelemaan älákä piilottele siellá plokissa, jota kukaan ei jaksa lukea. 🙂 🙂 🙂 🙂