información

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
AuroraBorealis kirjoitti:

Kiitos vastauksista 🙂 Lento on tod.näk. Malagassa pe-iltana 21 aikaan joten mitenköhän kauan siellä kentällä menee, eli ehtisikö vikaan junaan…? Ostetaanko junaliput junasta vai mistä?

Tyttö (16v) hinkuu Torremolinokseen (oli siellä vuosi sitten kesällä muttei mun kanssa), itse suosisin Fuengirolaa, siellä kun suomalaisia enemmän 🙂 tyttö juuri siksi ei halua sinne..

Mimmoinen se eläintarha on, kannattaako käydä? Entä muita mukavia päiväkohteita?

Entäs marketit, onko edullisia jos hostelliin päätyy ja kokkailee itse..

Kysymyksistäkin varmaan huomaa että itse en ole Aurinkorannikolla matkustanut aiemmin :))

Kentällä minun kokemuksen mukaan asiat hoituu kohtuudella, ehditte varmaankin junaan. (Bjaheella on varmaan ollut paljon hankaluuksia matkatavaroiden kanssa). Lippu ostetaan automaatista; se on IDA ADULTO. Minäkin valitsisin Torremolinoksen, se on aika kiva pikkukaupunki. Ja suomalaisia voi käydä moikkaamassa Fuengirolassa vaikka junalla tai bussilla.

Eläintarha on hieno. http://www.bioparcfuengirola.es/ Se on nykyään biopark.
Jos viivytte vain viikon, niin tekemista on ihan Fuengirolassakin ja Torressa. Ja lähellä on Malaga kaikkinen nähtävyyksineen, samoin Mijas…

Ruoka on täállä paljon halvempaa kuin suomessa ja parempilaatuista. (ja nyt varmaan joku heittää minua kivellä). En tieda voiko hostalissa kokata, apart hotellissa kylläkin. Mutta ette kai te tule tanne kokkailemaan, vaan lomailemaan… Ja on aika lämmin, joten ei sita kokattua ruokaa niin paljon tarvi. Esim. tänään táállä on varoitus lämpötiloista, on luvattu +37 astetta. Ja ravintoloissa on MENU DEL DIA, paikasta riippuen hinta 6,50-12,00 euroa kolme ruokalajia, juomat, leivät kaikki yhteensä/henkilö.

Kaikilla meillá on ollut se eka kerta Costalla. Ja osa meista on sitten palannut jaadakseen, ehkä sinäkin sitten joskus. Mutta hyväá lomaa nyt teille molemmille!!! 🙂