Inflaatiosuojaa

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Masa P,

Taidat olla jo niin iäkäs, että Tehyt ja muut eivät enää auta pääsi savuun, mutta jos olet nuori ja loistava tulevaisuus ei vielä ole takana….

Säästä vapaaehtoista eläkettä mahdollisimman aikaisin ja samalla optimoit verojasi. Yhteisten eläkevarojen hoito ei ole kovin tehokasta ja näin ollen jos mahdollista, muuta tulosi ansiotulosta pääomatuloksi, jolloin sinulla on mahdollisuus sijoittaa optimoidut rahat vapaaehtoiseen eläkkeeseen. Näitä rahoja voit myös sijoittaa erilaisiin rahastoihin halusi mukaan ja etsiä tällä tavalla lisätuottoja – itselläni eläkkeeseen sijoitettu raha kolminkertaistui n. 10 vuodessa ja lopulta siirsin sen pelkälle eläkekorolle odottamaan nostoa….

Sen jälkeen muutto Espanjaan, missä eläkkeitä verotetaan Suomea lievemmin ja hintatasokin on jonkin verran alhaisempi ja aurinkoakin riittää…… 🙂

Näillä ratkaisuilla saat suojaa eläkkeiden inflatoitumista vastaan. Puoluetuet ovat hyttysen ininää eläkemaksuihin verrattuna. Kun tuo prosenttilasku ei ole vahvimpia puoliani… miten laskit 14%?