Imurit harvassa

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Samoin kuin La Cruizerilla minulla on kokemusta, sekä ”vapaiden markkinoiden” vuokra-asunnosta sekä lomasunnoista -ai joo ja miehen asunnosta.
Kaikki asunnot olen vuokrannut espanjalaisilta, niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa.
Kotimaassa Mielen kodinkoneisiin tottuneena, tosin laitteiden laatu on aiheuttanut nenän nyrpistyksiä, mutta whattahek, maassa maan tavalla tai niitä hieman soveltaen.

Olen asettanut asunnoille (lyhyeksikin aikaa) perusvaatimukseksi muutamat varusteet:
Pesukone, joka on SIISTI
Astianpesukone
Kunnolliset tiskialtaat ja tasot
Mikroaaltouuni
Kaasuliesi
Jääkaappi sekä pakastin
Televisio

Pesukone on normaalisti ollut jokaisessa asunnossa keittiössä ja pyykin kuivatus on tapahtunut parvekkeella tai terassilla.
Kodinhoitohuoneen olen tavannut vain mieheni talossa, siellä on sitten pesukoneen lisäksi myös kuivausrumpu ja silityskeskus sekä säilytystilaa. Vähän niinkuin Suomessa. Paitsi, että kodinhoitohuone on kauniimpi ja käytännöllisempi kuin yksikään Suomessa näkemäni.

Imuri löytyi Valencian kämpästä, tosin sen toimivuus oli vähän niin ja näin, normaali varustus on harja ja kihveli sekä ehkäpä moppi.
Siivouksesta selviän parhaiten Suomesta tuoduilla KUNNOLLISILLA pesimillä (varsi yleensä aina löytyy) ja liinoilla. Olen tarkka siivouksen laadun suhteen, en voisi kuvitellakaan laappivani ”talon” tavaroilla.

Miehen talossa on sekä imuri, että höyrypesin, tosin hän ei itse varmasti edes osaa käyttää niitä.
Imurin käyttöäni hän jaksaa aina ihmetellä, miten joku imuroi JOKA PÄIVÄ, eikö olisi helpompi harjata, no ei!
Olemme oppineet lasten kanssa käyttämään sisäkenkiä tai tossukoita, ulkokengillä en voisi kuvitellakaan olevani sisällä.

Onneksi El Cortesta saa ostaa Mielejä, jos vaikka lykästäisi ja saisi sen oman kodin, jonne saa hankkia ihan mitä itse tahtoo.