Iltoo vuan kaekille

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 7 Iltoo vuan kaekille

LINKKI

Selma
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

Minä sitä kävin panemassa jalalla korreesti elikkä flamenco tunnilla. Kehtuutti lähtee tuohon satteen ropseeseen, vuan lähin kuitennii ja hyvä olj ku mänin. Kyllä olj kato käänä. Liekkö kelj pelottanna vae mikälie.

Kun tulen sinne jooluks pittää käävä ostamassa uuvet tepsutuskengät. Alakaa vettee viimesijjään entiset. Malagassahan lienöön ihan kunno kaappoja, vae mittee ootta mieltä paekkakuntalaeset?

Kyllä minä Tokelan näin prossyyrissä. Varta vasten etin. Siellä hiän olj, mutta viärässä seorakunnssa. Mistee minä nyt tiijän kettee iänestee? Aattakee immeeset, ennen kun on ohj männy nämäkii vualit.

Kylläpä Tokela on kehannu panna aekoosa ja laettanu meejän laeskoin huviks mukavan reessun. Ihan sitä oottaa huomista, jotta mitähän mahtaa vielä tapahtuvakkaa. Jota ihan tuljpalot ja kaekki.

Kyllä myö on tällä viikolla naarettu Tahkon korotukselle. Ja keltä hyö lie höönäättännä puolj milliä moiseen hankkeeseen.

Myö ollaan varmoja, jotta Dooriksen kantajengi kaljahööryssään rupes voohkamaan ja siihen sattu joku ummikko Etelä-Suomesta ja otti ihan tosissaan. Eehän tuota muuten voe selittee.

Kyllä pitäs jonniilaene kontrolli tae vähintään kielkurssi järjestee rajalle. Voe tokkiisa näetä polosia. Ihan tosissaa ottivat