Iltapäivän ratoksi

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Tämä sivu…. Iltapäivän ratoksi

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Kiitos kritiikistä nairobilaiselle, joka nyt siellä istuu toimetonta iltapäiväänsä odotellen kieli pitkänä tätäkin vastausta. Päästäkseen vastustamaan, tietenkin. Hottiherra jo huomioi piirteitäsi ja minä arvioin asemapaikkaasi itäisen pääkaupunkiseudun ankeimpiin lähiöihin. .

Mielestäni olet tehnyt suurenmoisen työn avaamalla tämän ketjun. Hyväksymällä sinut tasaveroiseksi kumppaniksemme tyhjänpäiväisten keskustelujen areenalle me orkkilaiset saamme nyt omahyväisyydellemme uutta sisäistä ponnistusvoimaa ja sinä puolestasi makoisaa mieltä siitä, että olet päässyt keskusteluyhteyteen kanssamme. Hieno juttu, eikö vain – ja hyvä naurunaihe myös, kun kerrot kavereillesi (onhan kait semmoisiakin) miten ihan ulkomaita myöten onnistuit herättämään huomiota.

Ja kritiikkiä! Hyvänen aika, emmehän me sisäänlämpiävyydessämme ole ollenkaan ottaneet huomioon sitä, että Orkkia pitäisi kansainvälistää. Damn, I really must call Fletch Gordon and ask him to visit Refla on Wednesday – as I’m personally too far at the moment myself. Thanks. You truly are the right extrovert chap we’ve been missing to show us the way for happiness. Thus I also will ask my grandkids to vail their heads while passing your neighbourhood, be sure!

Silleen, kansainvälisesti kuten ymmärsin sun toivoneen. Ja nyt odotan mitä seuraavaksi sanot. Tästähän saattaa nimittäin kehkeytyä oikeinkin rakentava debatti, kun kerran olet noin avoimesti ryhtynyt cameo-roolissasi meille parempaa rakentamaan. Hedonismia kukkeimmillaan, oi sä riemuisa!