Iltapäivälehdiltä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 24 Iltapäivälehdiltä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Rontti
Rontti Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.01.2007
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 320

Mihin tämä maailma on menossa.
Kaikkea ne naiset saa aikaan.

ALLA olevat jutut lainattu iltalehden nettilehdestä

Jotain vialla

Turhautunut aviomies soitti Britanniassa hätänumeroon, koska vaimo ei suostunut harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Readingissä asuva miesparka valitti hätäkeskukselle, että häneltä on julmasti kielletty niin kutsutut aviolliset oikeudet ja pyysi ambulanssihenkilökuntaa tulemaan paikalle tutkimaan vaimon. Langan toisessa päässä kuitenkin todettiin tylysti, ettei hätäkeskus voinut tämänkaltaisessa hätätapauksessa mitenkään auttaa.

Mies leikkasi peniksensä irti pitseriassa
25.4.2007 1:11

Kauhistuneet asiakkaat joutuivat verisen välikohtauksen todistajiksi, kun hurjistunut mies viilsi peniksensä irti.

The Sun lehden mukaan mies juoksi suoraan ravintolaan ja ryntäsi keittiöön. Hän otti sieltä ison keittiöveitsen ja alkoi heilua veitsen kanssa, kuvaili tyttöystävänsä kanssa pitsalla ollut Stuart McMahon Sunille.

Välikohtaus tapahtui asiakkaita täynnä olleessa Zizzi’s pitseriassa Lontoossa.

– Kaikki kirkuivat ja pakenivat, kunnes mies hyppäsi pöydälle, pudotti housunsa alas ja veti peniksensä esille. Sitten hän leikkasi sen irti, kertoi kauhistunut McMahon.

Paikalle hälytetty poliisi taltutti miehen ja keräsi irtoelimen talteen. The Sun-lehden mukaan mies lähetettiin sairaalaan, jossa lääkäreiden kerrottiin tekevän kaikkensa pelastaakseen miehen miehuuden.