iltaa :)

LINKKI

jennifer85
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.06.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 22
Raya kirjoitti:

Moi, Jennifer85!
Kiitos ihanasta kirjoituksestasi.
Niinpä, vaikka siitä lottovoitosta tulee aina itsekin heitettyä läppää, yritän muistaa elää ilman sitäkin, en aina edes lottoa saati sitten tarkista kuponkeja.

Laskimme juuri käytännön tasolla mahdollisuuksia yhteisessä kodissa asumiseen ja ainoa taloudellisesti realistinen vaihtoehto on asua Suomessa tai sitten jatkaa nykyistä kahden kodin linjaa, joka itse asiassa toimii yhtä hyvin kuin kaikilla muillakin jotka ovat sen valinneet.

Olen alkanut tottua ajatukseen, että minulla on vihdoin joku jonka kanssa kaikki toimii ja joka sietää passaamisvimmaani nutisematta ja ottaa kannettavakseen vaikka väkisin osan taakasta jota en tahdo jakaa.
Se on aika vinha juttu.

Moikka Raya,

Tulee vastaus hiukan viiveellä, kiitos siitä kiukuttelevalle koneelleni :/ Anteeksi uteliaisuuteni, mutta milla lailla taloutenne muuttuisi jos asuisitte saman katon alla? oletteko molemmat kuitenkin työelämässä mukana, vai mitä tarkoitit? toki siinä on varmasti montaakin muttaa, kun maasta toiseen muuttaa. Mutta on varmasti ihana tunne kun tietää että tuolla jossain on ihminen joka rakastaa ja välittää kaikkine ”vikoineen” päivineen. 🙂 itse olen jättänyt nuo lotto puuhat toisille, ja siihen on ihan hyvä syynsä, minulla jostain syystä aivan hirveän huono tuuri asioissa, mutta nyt uskoisi tuurin jo kääntyvän, sen verran on astioita hajonnut viime aikoina ( siis ihan vahingossa :D) että luulisi jo huonon onnen kääntyneen… kaipa sitä tarvitsisi myös alkaa lottoamaan, mutta mulle kävisi varmaan juuri noin, että unohtaisin tarkistaa lappuset, ja sitten se voitto odottelisi hakijaansa jossain päin suomea 🙂 mulla kauheasti perhosia vatsassa kun odotan ihan hulluna että tullaan loppusyksystä fuengirolaan ”lomalle” ja samalla hiukan käytännön juttuja selvittelemään. Ei malta millään odottaa, mutta ekaksi haluan täällä päässä kaiken mahdollisimman hyvin kuntoon, ennen kuin voin edes harkita moista. Olisihan tuo toisaalta ihanne ratkaisu, että olisi asunto suomessa ja siellä, tosin meillä täällä päässä paljon perheenjäseniä ja tuttavia jotka varmasti majapaikkaa tarjoavat, jos lomille takaisin tultaisiin. (pahoin he jo pelkäävät että sinne jäädään jos kaikkiasiat siellä päässä ratkeaa 🙂 mutta miksikäs ei… espanja on ihana maa, tosin onhan sielläkin varjoisampia puolia. Kauanko muuten teillä on kestänyt tämä kahden asunnon ratkaisu? Osaatko sanoa viihdytkö espanjassa vai suomessa paremmin, tai voiko näitä kahta paikkaa edes vertailla. 😀 siinä on varmasti hyvät ja sitten myös ne huonot puolet, mutta niinhän se menee että jos järkeään liikaa kuuntelee, niin jää se sydämen kuuntelu väliin ja silloinkin voi sattua virhe ratkaisuja, toki jokainen toimii niin kuin parhaaksi näkee, itse kuuntelen nykyisin suurimmaksi osaksi sydäntäni. saas katsoa mihin se sitten elämässäni johtaa 🙂