ilotaloista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 13 ilotaloista

LINKKI

123
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.07.2006
Kirjoituksia: 734
Vastauksia: 1553
Pedro50 kirjoitti:

Heippa,

Siteeraus: ”Espanjalainen työkaveri kertoi, että siestan aikaan tavallinen espanjalainen mies käy kiksauttamassa huoratalossa tai ulkomaalaista tyttöystäväänsä. Tämä on kuulema aivan yleinen tapa ja vaimot hyväksyvät sen. On osa matco-kultturia, kaikilta naisilta saa pesää.

Naiset(vaimot) itsekin hyväksyvät sen, peruste on se että huora ei kuitenkaan vie miestä kokonaan. Itse ei tarvitse hoidella, joskus aika pahallekin haisevaa miestä.”

Ikävä kyllä, että asianlaita on usein näin. Olen keskustellut aiheesta muutaman espanjalaisten naisten kanssa ja he eivät tosiaankaan paljon välitä siitä, jos heidän miehensä käyvät ilotaloissa. Kerran tuli radio-ohjelma, jossa todettiin, että yli 80 % espanjalaisista miehistä on elämänsä aikana käyttänyt näitä palveluita ja yli 60 % miehistä käyttää niitä jatkuvasti.

Espanjalaista naista loukkaa vain se, jos miehellä on toinen nainen ja silloin on kaulimen käyttö herkässä, parasta pysyä pois maisemista tässä kohtaa…

Tässähän ihan mielenkiintoinen aihe nousi taas esille. 😉 Huomasitko muuten pedro50, että aiheesta oli tällainen kirjoitus jo aiemmin; Espanjalaisia tapoja.